Spor Tek hedef Quaresma

Tek hedef Quaresma

Paylaş
Tek hedef Quaresma

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin transferini çok istediği Volkan Şen'in, takımında kalması kesinleşirken, gözler Quaresma'ya çevrildi

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ısrarla Bursasporlu Volkan Şen’in transfer edilmesini istiyordu. Ancak yeşil-beyazlılar, şampiyonluk ipini göğüsleyince bu oyuncunun Bursa’da kalması hemen hemen kesinleşti.

Şampiyonlar Ligi’ne güçlü bir kadroyla girmek isteyen Timsahlar, Volkan Şen, Sercan ve Ozan İpek’i satmama kararı aldı. Bunun üzerine Beşiktaş yönetimi, tamamen İnter’in Portekizli yıldızı Quaresma’ya yöneldi.

TARAFTAR ÇOK İSTİYOR

Futbol Şubesi Sorumlusu Serdal Adalı, İnter Kulübü yöneticileri ve bu oyuncunun menajeri ile temaslarını hızlandırdı. İtalyanlar’ın bir sorun çıkarmadığı, fakat özellikle Quaresma’nın İstanbul’a gelip gelmeme konusunda kararsız olduğu öğrenildi.

Başkan Yıldırım Demirören, Serdal Adalı’ya “Bu işi bitirmek artık boynumuzun borcu oldu. Taraftar da Quaresma’yı çok istiyor.

Seyirciyi tribünlere çekebilmek için en az 2-3 yıldız oyuncu tranfer etmek zorundayız. Elinizi çabuk tutun. Yeni transferler kampa yetişsin. Seneye başarılı olamazsak hepimizin sonu olur” dedi.

Alican ESENCİ

Haberin Devamı