Dr. Haydar Dümen Tek kürek yetmez
HABERİ PAYLAŞ

Tek kürek yetmez

Haberin Devamı

Evlilik çocuk oyuncağı değil. Kurulan hayallerin hayata geçmesi ve eşlerin mutluluğu önemli. Bu sırada cinsellik de unutulmamalı. Eşlerden biri isteksizse yatak odasını mutsuzluk sarar. Unutmayın, tek kürekle kıyıya çıkılmaz...

BÖYLE SORU YOK!


Erkek arkadaşım kaçıyor

25 yaşında kadınım, 2 yıldır sevgilim var, 28 yaşında. Ne zaman biraz yakınlaşsak hemen benden uzaklaşıyor, utanıp kızarıyor. Sürekli ilişkiyi erteliyor. Nne yapacağım?

CEVAP Sevgili okurum, nişan ve evlilik için 2 yıl harcasan 27 yaşına gelirsin. Şimdi elinde silah safariye çıktın. Tam menzile giriyorsun, kuş uçuyor. Geleceği yöne yemler ve diller döküyorsun hedef tamam. Tetiğe tam basacaktın, o yine pır!!! Böyle kaçma ve kovalamalarla olmaz. O kuşu kanlı canlı kafese koysan bile senin işine yaramaz. Onu tanıyorum. Tam bir aile çocuğu. Yakışıklı, kibar, temiz ve terbiyeli tam bir ana kuzusu. Hayatın konusunda fazla incinmeden ya o arkadaşına hocalık yap. Daha sonra o sana kocalık yapsın. Ya da gönder anasının kucağına, sen gir aklının, iradenin yoluna.


GÜNÜN SORULARI

Antrenmanla düzelir mi?

20 yaşındayım, erken boşalıyorum. Acaba internetteki penis egzersizlerinden yapsam erken boşalmaya iyi gelir mi?

CEVAP Değerli okurum, internette akıl verenler kim biliyor musunuz ki hemen heveslenip çoğu gerçek olmayan önerilere sarılıyorsunuz. Ruh ve beden sağlığı bu kadar mı ayağa düştü? Orada yazılanlara doğrudur diyorsanız sağlık konusunda boy gösteren ve ‘Ben de varım’ diyenlerin yarısından çoğu hekim değil. Üstelik acemi balık avcıları ‘ne tutarsam kâr’ diye olta atıyorlar. Yakalamazlarsa sorumluluktan sıyrılıyorlar. Eğer antrenmanlar işe yarasaydı dünyada erken boşalma sorunu çözülür, çiftler daha mutlu yaşardı. İşin bir başka noktası var. O antrenmanların bazıları da sisteme zarar veriyor. Düzeni ve dengeleri bozuyor. Evlendikten sonra da sorun devam ediyor. Bir uzmana gitmeni öneririm.

Biraz daha büyür mü?


23 yaşındayım, 1.73 boyundayım ve 80 kiloyum. Penisim 12-13 santim. Hiç deneyimim yok. İlişkiye girip rezil olmaktan korkuyorum. Birkaç yıl daha penisim büyür mü? Yoksa böyle mi kalır?

CEVAP Değerli okurum, son günlerde penis boyuyla ilgili mailler Sibirya karı gibi durmak bilmiyor. Herkes işe gitmek için yol derdinde, sizler boy derdinseniz. Ülkemizde bu durum epidemi dediğimiz salgın bir meraka dönüştü. Herkes birbirinden etkileniyor. Bugüne kadar maillerin çoğu büyük penis özlemleriyle ilgili. Nedense aynı filmi yüzlerce kere izlemek, aynı nakaratı binlerce kez dinlemek ister gibi bıkmıyor, usanmıyor, mail atıyorlar. Büyük mü, küçük mü? Bu soruyu tekrar tekrar soruyorlar. Ve gereksiz yere de komplekse giriyorlar. Tarihte en meşhur çapkın olarak bilinen, saray kadınlarını bile sıraya dizen Kazanova’nın penisi 12 santimmiş. Bu kadarı yetmezse, nasıl olsa gelecek mailleri de okursunuz diye teselli buluyor, komplekse girmeyeceğinizi umuyorum.

Ancak ayda bir kez ilişkiye giriyoruz

Eşimle 5 yıldır evliyiz. Ayda bir kez, o da ben isteyince ilişkiye giriyoruz. Eşim “Sorun yok sen istediğin zaman ilişkiye gireriz” diyor. Bu duruma üzülüyorum. Normal mi?

CEVAP Sevgili okurum, şanssızlık kokusu geldi burnuma. Eşinin psikolojik ya da cinsel ve ruhsal yapısı çok iyi analiz edilmeli. Bir şey var ortada. Haklı görünüyorsun, bir sandalda bile tek kürekle kıyıya çıkılmaz. 50 yıl sürecek evlilikte iki kürek bile yetersizken eşini mercek altına yatırmak gerekir ama elimizden bir şey gelmez.

Acaba hamile miyim?

19 yaşında kızım. Sevgilimle birkaç aydır ilişkiye giriyoruz. Son ilişkide sevgilim içime boşaldı. Adet günümün üzerinde 23 gün geçti. Testi yaptım, negatif çıktı. Acaba hamile olabilir miyim?

CEVAP Sevgili okurum, teste göre hayır. Bana göre de hayır. Ama binde bir de olsa sürpriz olabilir.

Sertliğini kaybediyor

23 yaşındayım. 3 ay önce yabancı bir kadınla birlikte oldum. 1 ay sonra penisime sorun oluştu. Ne zaman ilişkiye girmeye kalksam sertliğini kaybediyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, kafana taktığın için böyle. Kendi kendine sorun yaratıyorsun. Tabii kuşkuların, korkuların ve stresin olduğu yerde penisin performansı düşer. Üzerine gitme.

Her kadının ayağına bakıyorum

27 yaşındayım. Deneyimlerimi genelde genelevlerde yaşıyorum. Ben ayak fetişistiyim. Gördüğüm ayaklar hiç aklımdan çıkmıyor. Bu sorunu aşmak için ne yapabilirim?

CEVAP Değerli okurum, ayak fetişisti olabilirsin. Kesin tedavisi zor. Orta yol izlenecek. Artık genelevlerden kurtulmanın zamanı glemiş. Seninle anlaşacak bir eş mutlaka bulacaksın. Kendini yorup, üzme. Zamanı gelince bir uzmandan yardım alırsın.

Cinsel organım yamuk

Benim sorunum penisimin yamuk olması. İlişkiye girerken zorluk çeker miyim? Bunun tedavisi var mı?

CEVAP Sevgili okurum, fizyolojik ve normal sınırlarda yamuksa o bir sorun yaratmaz. Ama yamukluk derecesi çok ileri ise o da ameliyatla düzeltilir.

Kız arkadaşım hamile kalmış olabilir mi?

Kız arkadaşımla iç çamaşırlarımız üzerimizdeyken ilişkiye girdik. Vajinasına boşaldım. Gebe mi?

CEVAP Değerli okurum, yok. Ama yok diye şımarıp gözü kara bodoslama dalmayın.

Testislerim neden ağrıyor?


20 yaşındayım. İç çamaşırı olarak baksır giymeye başladığımdan beri testislerimde ağrı oluyor. Normal çamaşır giydiğimde sorun olmuyor. Bu sağlık sorununa neden olur mu?

CEVAP Sevgili okurum, pek olacağını sanmıyorum. Yumurtaların sıkıştığı kesin. Bence o kadar sıkışmasalar derim.

1 dakika bile sürmüyor

34 yaşındayım, evliyim. Erken boşalıyorum, 1 dakika bile sürmüyor. İlaç kullandım, önceleri etkili oldu ama şimdi faydası yok. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, bunu tedavi ederiz, hiç takma.

Küçük mü?

26 yaşındayım. Cinsel organımın küçük olduğunu düşünüyorum. Bu durum benim psikolojimi bozuyor. Ereksiyon hali de, çapı da küçük. Benim doktora gitmem gerekiyor mu?

CEVAP Sevgili okurum, boyunu ve ölçülerini verirsen anında yanıtını alacaksın.

Nefret ediyorum

33 yaşındayım. Eşimle ilişkiye girmekten nefret ediyorum. 7 yıldır evliyim ve hep böyleydi. Eşimle hiç anlaşamıyoruz. Ama 2 çocuğum var. Boşanmak da istemiyorum. Ne olacak halim?

CEVAP Sevgili okurum, hayat boyu böyle devam edeceğe benzer. İşin önemlisi çocuklar. Bu birliktelikten zarar görecekler. Eğer çocukların olmasaydı boşanma en iyi yoldu. Ama kolay değil. Ekonomik ve kültürel bağımsızlık, yani ayaklarının yere basması, mesleğinin olması gibi. Bu nedenle uzun sürecek yaşamda kızların meslek sahibi olmasını istiyoruz. Yollar uzun ve zor.

Düzelir miyim? 18 yaşındayım.


Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum ama doymuyorum. Cinsel ilişkiye girsem düzelir mi?

CEVAP Değerli okurum, o zaman da 3-5 kere cinsel ilişki isteyecek. Bunun sonu ve sınırı yok. Eee tabii bu yaşta da bu kadar fazla cinsellik hayır değil, zarar getirir. Bildiğin yolda devam et. Henüz cinsel birleşmeye hazır durumda değilsin.

Neden penisim sertleşmiyor?

Penisim 2 haftadır sertleşmiyor. Ne yaptımsa bir türlü ereksiyon olmadı. Kötü bir şey olmaz değil mi? Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, tabii ki kötü bir şey değil. Kafayı takarsan 15 gün daha sertleşmeyecek. Takmazsan, yarından sonra bir gün uyandığında penis hazır ola geçmiş olacak. Hepsi bu.

GÜNÜN SÖZÜ


Mutluluk her zaman pembe gözlük değildir. Bazen önünüzü bile göremeyeceğiniz kadar koyu bir gözlüğe dönüşüverir. H.D.

16

Sıradaki haber yükleniyor...
holder