Gündem Tek leblebi bebeği öldürdü

Tek leblebi bebeği öldürdü

Paylaş
Tek leblebi bebeği öldürdü

1.5 yaşındaki Nisanur, yediği leblebinin nefes borusuna kaçması sonucu öldü

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde yediği leblebi nefes borusuna kaçan ve duran kalbi tekrar çalıştırılan 1.5 yaşındaki Nisanur Uthan, sevk edildiği Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kurtarılamadı. Nisanur'un ölümü ailesini yasa boğdu.

Haberin Devamı

İnegöl’e bağlı Hamzabey Köyü'nde Şükriye ve Süleyman Uthan çiftinin iki çocuğunun küçüğü olan Nisanur, geçen cuma günü akşamı yediği leblebinin nefes borusuna kaçması sonucu nefessiz kalıp fenalaştı.

1 SAATTE KALBİ ÇALIŞTIRDILAR

Annesi ve babası tarafından otomobille İnegöl Devlet Hastanesi'ne getirilen Nisanur Uthan yolda yaşamını yitirdi. Küçük kızın duran kalbi, doktorların 1 saat süren müdahalesi sonucu tekrar çalıştırıldı.

Durumu ağır olduğu için Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilen Nisanur Uthan bugün yaşamını yitirdi. Çocuklarının acı haberini alınca sinir krizi geçiren aileyi yakınları güçlükle sakinleştirdi. Yediği leblebi, Azrail'i olan Nisanur Uthan, İnegöl'de kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. İnegöl Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA

Haberin Devamı