Ekonomi Tek vitrin, 3 model devri bitti!

Tek vitrin, 3 model devri bitti!

Paylaş
Tek vitrin, 3 model devri bitti!

Sistem 9 yönetimi, mağaza sahiplerine, hem vitrinde hem de mağaza içinde dijital çağa uygun çözümler sunuyor

Sistem 9 Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Harun Akol, “Geliştirdiğimiz yenilikçi sistemler sayesinde mağaza sahiplerine vitrinlerinde onlarca ürünü aynı anda gösterebilme, mağaza içinde ise müşterinin yaş ve cinsiyetine göre kampanya sunabilme imkânı sunuyoruz” diyor.

Günümüzde perakende mağaza zincirleri, e-ticaret sitelerinin artan tehditleriyle mücadele ediyor. Perakende mağaza zincirleri sahipleri, akıllı telefonlarla artık alışveriş işini parmaklarının ucuyla çözen yeni nesil tüketiciyi mağazanın içine çekecek farklı arayışlara yöneliyor.

“Geleceğe Taşıyan Dijital Çözümler” ilkeleri doğrultusunda perakende mağaza zincirleri sahiplerine kişiye özel satış sürecini başlatan çözümler sunduklarını belirten Akol, şu bilgiyi veriyor: “Geliştirdiğimiz çözümler, mağaza sahiplerine dar alana sahip vitrininde bile onlarca ürününü sergileme imkânı sunuyor. Ürün ve kampanyalarını müşterilere vitrinin önünden daha ayrıntılı sunabilirler.”


Harun Akol


Çözümlerinin mağaza içinde de işletme sahiplerine çeşitli kolaylıklar sağladığını hatırlatan Harun Akol açıklamalarını şöyle sürdürüyor: “Mağazanın içinde yer alan dijital ekranlar, müşteri ekranın önüne geldiğinde, karşısına onun cinsiyeti veya yaşına göre özel yayın yapıyor. Çok katlı mağazalarda işletme sahibi, farklı katlardaki dijital ekranlara müşteri profiline göre farklı ürünleri yansıtabiliyor. Dijital Yayın ve Bilgilendirme Ekranlarımız gelişmiş bir teknolojiye sahip.Tüm bunlar gösteriyor ki satış sürecini dijitalleştirmeyen kaybedecek.”

Haberin Devamı