Spor Tek yol galibiyet

Tek yol galibiyet

Paylaş
Tek yol galibiyet

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında bugün saat 22.05'te İstanbul'da, Fransa'nın Lille takımıyla karşılaşacak

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi ikinci tur rövanş maçında Fransa’nın Lille takımını Kadıköy’de konuk edecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Alman hakem Florian Meyer yönetecek.

Meyer'in yardımcılıklarını Holger Henschel ve Robert Hartmann yaparken, maçın ilave yardımcı hakemleri Babak Rafati ve Peter Sippel, dördüncü hakemi ise Michael Weiner olacak.

HANGİ SKORLAR TURU GETİRİR?

Deplasmanda yapılan ilk maçı 2-1 yitiren Fenerbahçe, rövanşta 1-0 veya her türlü 2 farklı skorlu galibiyetlerde 3. tura yükselecek. Fenerbahçe'nin 2-1 galibiyeti halinde karşılaşma uzayacak, sonuç değişmezse turu geçecek takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

Fransız temsilcisi ise İstanbul'da alacağı her türlü beraberlik ve 2-1 dışındaki her türlü gollü tek farklı skorlu yenilgi halinde biri turu geçecek.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Sakat futbolcuların çokluğu ve sarı kart cezalısı Andre Santos'un yokluğunda Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un, Lille karşısında sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11 şöyle: Volkan Demirel, Bekir, Önder, Bilica, Deniz, Gökhan Gönül, Selçuk, Emre, Güiza, Alex, Semih.

LİLLE'İN MUHTEMEL 11'İ

Landreau, Beria, Rami, Chedjou, Emerson, Mavuba, Dumont, Aubameyang (Souquet), Hazard, Obraniak, Frau.

Haberin Devamı