Türkiye (Son Dakika) Tekirdağ'da korkunç iddia

Tekirdağ'da korkunç iddia

Paylaş
Tekirdağ'da korkunç iddia

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde kocası askerde olan kadınla cinsel ilişkiye girdikleri iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde kocası askerde olan kadınla cinsel ilişkiye girdikleri iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Mahallesi’nde yaşayan ve kocası askerde olan F.İ. isimli genç kadının dayısı S.C. (50), komşusu H.A. ve arkadaşları N.G., E.B ve M.F. ile ilişkiye girdiği iddia edildi. Yaşadıklarından dolayı paniğe kapılarak Samsun’daki ailesinin yanına kaçan F.İ’den haber alamayan eşinin ailesi emniyete kayıp başvurusunda bulundu.

F.İ’ye ulaşan polis ekipleri, Samsun’daki aileye ulaşarak Kapaklı’ya gelmelerini istedi. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde genç kızın ifadesine başvuran polis ekipleri, aldıkları ifade doğrultusunda kızın öz dayısı S.C., komşusu H.A. ve arkadaşları E.B., M.F. ve N.G.’yi gözaltına aldı.

Bu sırada Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önüne gelen genç kızın annesi ve erkek kardeşi sinir krizleri geçirdi. Dayısına ait 55 AU 484 plakalı aracı emniyetin yan tarafında park halinde gören F.İ.’nin erkek kardeşi, aracın camını yumrukla kırdı. Fenalaşan anne ve elinden yaralanan erkek kardeş, 112 ekiplerince Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. F.İ.’nin şuan askerde olan eşinin terhisine de 1 haftadan az bir süre kaldığı öğrenildi.
5 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından Çerkezköy Adliyesi’nde mahkemeye çıkarıldı.

Haberin Devamı