Türkiye (Son Dakika) Tekirdağ'da uyuşturucu baskını

Tekirdağ'da uyuşturucu baskını

Paylaş
Tekirdağ'da uyuşturucu baskını

Tekirdağ'da, polisin yaptığı baskında satışa hazır 10 kilo 250 gram eroin ele geçirildi. Polisin saniye saniye görüntülediği operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen 3 kişiyi takibe aldı. 29 yaşındaki Y.D., eşi 22 yaşındaki T.D. ile ellerindeki torbayla otomobile binerken polis tarafından gözaltına alındı.

Torbanın içinde 25 paket halinde 4 kilo eroin ele geçirildi. Soruşturmayı genişleten ekipler, Y.D. ve T.D. çiftinin evinde yaptığı aramada ise 1 kilo 100 gram, arkadaşları N.G.’nin kullandığı otomobilin yedek lastiğinin içine gizlenmiş 5 kilo 150 gram olmak üzere toplam 10 kilo 250 gram eroin ele geçidi. 3 şüpheli gözaltına alındı.

BACA DELİĞİNDE ESRAR

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde ise uyuşturucu satışı yapıldığı tespit edilen bir eve giren polis ekipleri duvardaki baca deliğine gizlenmiş olarak 890 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Ayrıca evdeki hassas terazi ile bin 200 lira paraya da el konuldu. Olayla ilgili gözaltına alınan F.G.tutuklandı, kardeşi G.G. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mehmet YİRUN/Ruhan YALÇIN/DHA

Haberin Devamı