Spor Tekke'de gelişme yok, sorun çok

Tekke'de gelişme yok, sorun çok

Paylaş
Tekke'de gelişme yok, sorun çok

Trabzonspor, Rusya'nın Zenit Kulübü'nden transfer etmek istediği Fatih Tekke'nin bonservisi konusundaki sorunun devam ettiğinini açıkladı

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden, bugün bazı basın organlarında Fatih Tekke’nin transferiyle ilgili yer alan haberler üzerine bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, Fatih Tekke’nin menajerlerinin bugüne kadarki ifadelerinin gerçeği yansıtmadığı vurgulanarak, şöyle denildi: "Kulübümüz adına hem yönetim kurulu üyelerimiz, hem teknik direktörümüz, hem de sportif direktörümüz, Fatih Tekke ile görüşme yapmış ve kendisinin kulübümüze transferi konusunda mutabık kalınmıştır.

Ancak daha önce basına yansıdığı gibi Zenit Kulübü ile bonservis bedeli konusunda sorun devam etmektedir. Bu konuda Fatih Tekke’nin gayreti ve niyeti çok önemlidir. Konuyu bu şekliyle kamuoyunun bilgisine sunarız."

Fatih Tekke’nin menajerinin bu transfere ilişkin olarak, "3 aydır alacağız deniyor ama bir teklif bile yok. Bu ne demek? Daha Fatih ile anlaşmadılar bile. Bu transfer bu tabloda zor" biçiminde açıklamaları basında yer almıştı.

Haberin Devamı