Ekonomi Teknik analizi, duayeninden öğrenme fırsatı

Teknik analizi, duayeninden öğrenme fırsatı

Paylaş
Teknik analizi, duayeninden öğrenme fırsatı

Teknik analizi, duayeninden öğrenme fırsatı

Borsada teknik analizin duayeni Ahmet Mergen, www.borfin.com.tr ‘de mum grafiklerinin sırlarını uygulamalı eğitimlerle anlatıyor.

Haberin Devamı

Grafiklerle borsa, Kurtlarla Tango, Kurt Kapanı, Fibonnaci kitaplarının yazarı Ahmet Mergen bilgi ve tecrubelerini web tabanlı eğİtimlerle yatırımcılarla paylaşıyor. Borfin Uygulamalı Finans, Ekonomi Eğitim merkezi tarafından düzenlenen eğitimlerde Ahmet Mergen, Traderlar'ın en fazla kullandıkları Japon Analiz Tekniklerinden mum grafiklerinin eğitimini veriyor.

Borsadaki ayı boğa eğilimlerini görmek, düşüş, çıkış formasyonlarını başlangıcında yakalamak isteyenler Mergen'in yaklaşımları ile grafikleri yorumlayabilecekler. Mum Grafiklerle Teknik Analiz Eğitimi alan katılımcılar, eğitim boyunca web tabanlı teknik analiz programını kullanarak uygulamalı eğitim yapma olanağına sahip olacaklar. Bu eğitim, piyasalarda ve yatırım yapılacak alanlardaki aşağı yukarı oynayan fiyat hareketlerinin ve bu hareketlerin ekrana yansıyan görüntülerinin ne anlama geldiğini,alış veya satış ortamı içinde olunup olunmadığına dair bilgiler sunmayı amaçlamaktadır.

Haberin Devamı

Son başvuru tarihi 31 Mart olan Mum Grafiklerle Teknik Analiz Eğitimi, 1 Nisan tarihinde www.borfin.com.tr’de başlayacak olup üç ay sürecek.