Ekonomi Teknik Yapı Deluxia'da 135 bin liradan ev satacak

Teknik Yapı Deluxia'da 135 bin liradan ev satacak

Paylaş
Teknik Yapı Deluxia'da 135 bin liradan ev satacak

Yeni yıla hızlı giren Teknik Yapı'nın Batı Ataşehir'de satın aldığı arazide gerçekleştireceği 702 dairelik Deluxia projesinde fiyatlar 135 bin liradan başlıyor

ARAZİ MALİYETİ DÜŞÜRDÜ

Haberin Devamı

Ataşehir ve Bahçeşehir’de gerçekleştirdiği Uphill Court projesi ile büyük ilgi gören Teknik Yapı, 2010’a 702 dairelik Deluxia projesinin satışı ile girdi. Dün projenin İstanbul’daki tanıtım toplantısında konuşan Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım, Deluxia’yı 2009 sonunda peşin para ile satın aldıkları Batı Ataşehir’deki son arazide yapacaklarını belirtti. Arazinin kendilerine ait olmasının maliyetleri düşürdüğünü belirten Durbakayım, bu şekilde daire fiyatlarını aşağıya çekebildiklerini kaydetti.

YÜZDE 100 PRİM YAPAR

Deluxia’nın 482 dairelik Deluxia Palace, 220 dairelik Deluxia Suites ve 11 ticari birimden oluşacağını belirten Durbakayım, daire fiyatlarının 135 bin ile 458 bin 500 arasında değiştiğini kaydetti. Proje büyüklüğünün ise 275 milyon lira olacağını dile getiren Durbakayım, Uphill Court’ta sattıkları dairelerin yüzde 130 prim yaptığını belirterek şöyle konuştu: “Deluxia, Uphill Court’tan daire alamayanlar için de bir fırsat. Deluxia’daki dairelerin yüzde 100 prim yapmasını bekliyoruz”

Haberin Devamı