Gündem Teknoloji bakanından internet istedi

Teknoloji bakanından internet istedi

Paylaş
Teknoloji bakanından internet istedi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Çorlu’da esnaf ve vatandaşları da ziyaret etti. Bu sırada bir vatandaş bakandan internet istedi

Omurtak Caddesi üzerindeki iş yerlerini ziyaret edip esnafla görüşen Bakan Özlü, caddede karşılaştığı vatandaşlarla da ayaküzeri sohbet etti. Cadde üzerindeki Bakan Özlü’den bir istekte bulunan Yılmaz Yılmaz adlı vatandaş, abone olduğu ve 9 aydır faturasını ödediği halde internet hizmeti alamadığını öne sürerek Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı’ndan internet istedi.

'KULLANMADIĞIM HALDE PARA ÖDÜYORUM'


Bakan Özlü’ye isteğini aktaran Yılmaz Yılmaz adlı vatandaş, "Sözleşmem var ama ben ne yapayım hat yok. Kimse gelmiyor ilgilenmiyor. 9 aydır para ödüyorum bunlara. Sayın bakanım bu iş tam sizin branşınız şu işi çözer misiniz? Ben kurumun internet müşterisiyim eşimle birlikte bankadan emekli oldum. İstanbul’dan Çorlu’ya taşındım ve buraya yerleştim. 9 aydır buradayım hat yok burada. 9 aydır para ödüyorum kullanmadığım halde para ödüyorum" dedi.


Danışmanlarına Yılmaz Yılmaz adlı vatandaşın iletişim bilgilerini almaları talimatını veren Bakan Özlü, daha sonra ziyaretlerini sürdürdü.