Yasemin Candemir Teknoloji güzelliği baştan yaratıyor!
HABERİ PAYLAŞ

Teknoloji güzelliği baştan yaratıyor!

Haberin Devamı

Farkında mısınız zamanla kullandığımız makyaj malzemeleri tarihin tozlu sayfalarına karışmak üzere. Herkes daha hafif, yok gibi ürünleri tercih ederken son bir yılda “renkli nemlendiriciler” fondötenleri masa üstlerimizden yok etmeyi başardılar bile.

Cildimizin kapatılmaya, hava kirliliğine karşı durmaya, UV ışınlarından korunmaya yanı sıra nemlenmeye ihtiyacı var. Uzun yıllardır “karma” kabul edilen Türk kadınlarının cilt tipi uzun bir süredir “kuru” formuna geçeli beri önceliğimiz pürüzsüz bir ten kadar, kuruyup yaşlanmamak...

TEKNOLOJİK BB KREMLER

Bu hayat kurtarıcı formda tüketiciye sunulan BB, DD kremler, makyajsız makyajın en pratik çözümleri olmaya aday. Kuruyan cilde iyi gelecek ve kusurları gözü yormadan gizleyecek ürünlerin en iyileri ise hiç kuşkusuz L’Occitane
Precious BB Cream başta olmak üzere pul pul dökülen cildi bile kurtaran Sephora’larda bulabileceğiniz Dr. Jart+ Ceramidin ve M.A.C Lightful C Tinted Cream. Renkli serum formüle sahip olan Perricone MD No Foundation ve Kiehls Actively Correcting ise ciltte düzgün renk dağılımı yaratması ile güzellikle teknolojinin hayatımızı tamamen değiştireceğinin mucizeleri gibi.

Teknoloji güzelliği baştan yaratıyor

EV TİPİ GÜZELLİK ALETLERİ

Teknolojiyle olmazsa olmaz dediğimiz kolajen, hyalüronik asidli nemlendirici alma ritüelimizde değişiyor. LED, laser ve ultrason teknolojileri ile çalışan ev tipi minik makineler hemen herkesin evine girmeye başladı. Kırışıklıkları çözen, cilde derinlemesine nüfuz eden aletler, incecik ve sık titreşimlerle güzellik salonlarının bile yarası olacağa benziyor. Kolajenli bir nemlendiriciyi elle sürmek ile bu makinelerle uygulamak arasında ciddi farklar var ki bunu kısa süreli kullanımdan sonra bile fark edebiliyorsunuz.

Teknoloji güzelliği baştan yaratıyor

ÜNLÜLER ELİNDEN DÜŞÜRMÜYOR...

Geçenlerde ABD’de piyasaya çıkan ve cep telefonunuza bluetooth ile bağlı minik bir başlık ile çalışan MiLi Moisture Meter, cildinizin nem miktarını ölçüp, ne zaman su içmelisiniz, krem sürmelisiniz söylerken, “Nurse Jamie Uplift Massage Beauty Roller” ise sizi adeta cildinizle yeniden tanıştırıyor. Tüm Kardashian Ailesi, Gigi Hadid, Julia Roberts bu yüz şekillendiriciyi kullanıyor. Altıgen formdaki aletin üzerinde 24 adet turmalin kuvarz taş var. Dairesel hareketlerle yüzünüzde gezerek uyguluyorsunuz, o bir yandan kan dolaşımınızı hızlandırıp yüzünüzü ısıtırken, bir taraftan taşlarla soğumasını sağlıyor. Bu Beauty Roller kolajen bağları güçlendiriyor, ödemin giderilmesi sağlayarak şişlikleri azaltıyor ve yüz kaslarının şekillenmesine yardımcı oluyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder