Gündem Tekstil işçisinin sır intiharı

Tekstil işçisinin sır intiharı

Paylaş
Tekstil işçisinin sır intiharı

Tekstil işçisinin sır intiharı

Bursa'da çalıştığı tekstil fabrikasına otomobille giden 36 yaşındaki Mehmet Güney, 130 kilometre hız yaparak Organize Sanayii Bölgesi girişinde park eden TIR'a çarparak yaşamına son verdi.

Haberin Devamı

Parçalanan otomobilde yaşamını yitiren 2 çocuk babası Güney'in cebinden, "Aşkım seni çok seviyorum. Çocuklarımı çok seviyorum. Çocuklarıma iyi bak. Biz bu dünyada kime ne kötülük ettikti. Ben onursuz yaşayamam" yazılı not çıktı.

Polis, ailesi ve çalışma arkadaşlarınının "Hiç bir sorunu yoktu" dediği Güney'in intihar nedenini araştırıyor. Organize Sanayii Bölgesi'nde bulunan 'İpeker Tekstil'de 12 yıldan bu yana elektrik teknisyeni olarak çalışan, merkez Nilüfer İlçesi'ne bağlı Fethiye Semti'nde oturan 2 çocuk babası Mehmet Güney, bugün saat 07.00'de kahvaltısını hazırlayan eşi Elif'i öperek ayrıldı.

Yönetimindeki 16 BBA 88 plakalı otomobili ile çalıştığı işyerine hareket eden Mehmet Güney, fabrikasına 500 metre uzaklıktaki Organize Sanayii Bölgesi girişinde park eden Türkmenistan uyruklu 29 yaşındaki sürücü Bayram Durdu Amangeldiyev'in park ederek içinde uyuduğu P11 88 AG plakalı TIR'a 130 kilometre hızla arkadan çarptı.

Haberin Devamı

Parçalanan otomobilde sıkışan Mehmet Güney, olay yerinde öldü. Güney'in cebinden, "Aşkım seni çok seviyorum. Çocuklarımı çok seviyorum. Çocuklarıma iyi bak. Biz bu dünyada kime ne kötülük ettikti. Ben onursuz yaşayamam" yazılı not çıktı.

Polis olay sonrası Mehmet Güney'in eşine ulaştı. Olayı duyunca sinir krizi geçiren Elif Güney polis aracı ile getirildiği kaza yerinde otomobillerini tanıdı. Eşiyle mutlu bir yaşamları olduğunu belirten Elif Güney, "Mehmet'in hiç bir problemi yoktu. Evinde ve işinde çok mutluydu. Bankaya da borcu bulunmuyordu. Neden canına kıydı anlamadım? Rüya gibi. İnanmak istemiyorum" dedi.

Kazada TIR'ın altına giren otomobili kurtarma ekipleri yaklaşık bir saat süren çalışmaya rağmen çıkartamayınca kepçe çağrıldı. Gelen kepçenin TIR'ı kaldırması sonucu otomobil çekilirken yol trafiğe açıldı. Bu sırada ölen kişinin eniştesi olduğunu kimliğinden öğrenen Saim Zalı şok oldu.

Olayın görgü tanığı Zalı, cep telefonu ile aradığı yakınlarına acı haberi bildirdi. Kazadan hemen sonra gazetecilere açıklama yapan Saim Zalı, bu tür kazalara TIR sürücülerinin 10 TL ödememek için TIR parkına girmeyip yol kenarına park etmelerinin neden olduğunu söyledi. Cumhuriyet Savcısının 'İntihar sonucu ölüm' raporu verdiği olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Haberin Devamı