Esra Karayel Telefonlarına çıkmadım
HABERİ PAYLAŞ

Telefonlarına çıkmadım

Haberin Devamı

Her pazar bu köşede sizinleyim. Arkadaşlarınızla, ailenizle problem yaşıyorsanız, hayattan zevk alamıyorsanız, bazı kişileri affedemiyor ya da unutamıyorsanız, öfkenize yenik düşüyorsanız bana yazın. Sorunlarla birlikte başa çıkalım.

SORU: İki yıl önce boşandım. Arada gönül eğlendirdim ama ciddi ilişki istemedim. Şimdi biri hayatıma girmek istiyor. Ciddi düşünüyor. Saatlerce konuşuyoruz. Çok saygılı. “Bu adam gerçek olabilir mi” diye şüpheleniyorum. Hayal kırıklığı yaşamamak için telefonlarına çıkmama kararı aldım. Yardımcı olur musunuz? RUMUZ: KAÇAK

CEVAP: Bencil insanları aşktan daha çok korkutan bir şey yoktur. Herkes hayatta olumsuzluklar yaşıyor. Ya risk alıp yaşayacaksın ya da sahte ilişkilerle bu hayatı geçireceksin. Seçim senin. Bu adamın söylediklerine mi inanmıyorsun? Yoksa seni kimsenin sevmeyeceğine mi?

Konuşmuyor mesajlaşıyor

SORU: Hoşlandığım biri var. Askerde. Sosyal medyadan ekledim, mesajlaştık. Sonra cevap vermedi. Bana karşı bir şeyler hissettiğini hissediyorum ama emin olamıyorum. Bayram ve doğum günü mesajlarıma cevap veriyor ama konuşmak için cevap vermiyor artık. Çok üzülüyorum. Ocak’tan beri bekliyorum konuşmasını. Lütfen yardım edin. RUMUZ: SEVİYOR MU SEVMİYOR MU?

CEVAP: Askerde olan birinden bahsediyorsun ve konuşmalarına cevap vermiyor. İletişim kurmak isteyen kişi sence böyle davranır mı? Ya istemiyor ya da hayatında başka biri var. Sebebi ne olursa olsun şu an bu yol sana kapalı. Zorla güzellik olmaz. Üzülmek yerine bakış açını değiştir derim.

Tatile başkasıyla gitti

SORU: Bir yıldır bir dargın bir barışık giden bir ilişkim var. Erkek arkadaşım zengin. Benden on yaş büyük. Yazın uzun tatiller yapıyor. İşim müsait olduğunda birlikte gittik. Gidemediğim zamanlarda başka bir kadınla gitmiş. Arkadaşım haber verdi. Ayrıldık, sonra tekrar barıştık. Ama aynı olayı bir kez daha yaşadık. “İşi bırak, yardım edeyim” diyor ama güvenmiyorum. Onu kaybedeceğim bu gidişle. Lütfen yol gösterin. RUMUZ: ŞİMDİ UZAKLARDA

CEVAP: Sen gidemedin diye başka bir kadınla tatile giden bir adama tabii ki güvenme. İşinden olursun. İlişkiye bu şekilde bakan bir erkek, zor zamanında senin yanında olur mu? Belli ki gününü gün etmek istiyor. O aynı durumda olsa sen onun yaptığını yapar mıydın? Hadi küçük bir test yap kendine. Bu ilişkiden memnuniyet düzeyine birden ona kadar puan vermen gerekse, kaç puan verirdin?

Bahanelerle nişanı erteledi

SORU: Dört aydır güzel bir ilişkim var. Evlenmeyi düşünüyordum. Birden eski kocası çıktı ortaya. Bir kızı var ilk evliliğinden. “Kızım küçük, babası karşı çıktı” bahaneleriyle nişanı erteledi. Birlikte yaşamayı da kabul etmiyor. Ben onu kızıyla kabul etmişken bu kaprisi anlayamıyorum. RUMUZ: ESKİ KOCA

CEVAP: Sen eski eşin yerinde olsan nasıl davranırdın? Tabii ki çocuğunu düşünüyor. Olması gereken bu. Biraz zaman geçtikten, şüphelerin kaybolduktan sonra gereken olur. Çocuk sahibi olmasına suç gözüyle bakarsan o evlilikten hayır gelmez bilesin. Bunu düşünsen iyi edersin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder