Yaşam Telekulağı yakalama yolları

Telekulağı yakalama yolları

Paylaş
Telekulağı yakalama yolları

Hey arkadaş dikkat! Cep telefonunun pili aşırı ısınıyorsa, şarj çabuk bitiyorsa, kapatırken gecikme oluyorsa, cihazın ışığı kendi kendine yanıp sönüyorsa, cızırtı varsa sen dinleniyorsun demektir!

CASUS PROGRAMLAR

Haberin Devamı

Günümüzde telefonlar mahkeme kararları dışında da dinlenebiliyor. Rusya’da yayınlanan bir dergi, cep telefonundaki telekulağı tespit etmenin 5 belirtisini yazdı. İşte o yazıdan satırlar: İnternette kolayca ulaşılan çok sayıda casus program var. ‘Symbian’ ve ‘Windows Mobile’ sistemleriyle çalışan cep telefonları casus programlara karşı savunmasız. Casus programlarla cep telefonundaki konuşmaları dinlemek, gönderilen mesajlara, çekilen fotoğraflara ulaşmak çok kolay.

BELİRTİLERE BAK DURUMU ANLA

Bu programlarla cep telefonunun bulunduğu yeri öğrenmek de çocuk oyuncağı. Bazı programlar, cihazın o anda olduğu yerdeki tüm konuşmaların dinlenmesine olanak veriyor. Casus programlar bir mesaj yanıtlanırken veya internetten herhangi bir şey indirilirken cep telefonuna yerleştiriliyor. Cep telefonunuzun pili aşırı ısınıyorsa, şarj çabuk bitiyorsa, kapatırken gecikme oluyorsa, telefonun ışığı kendi kendine yanıp sönüyorsa, hatta cızırtı varsa sizi birileri dinliyor! Telefondaki casustan kurtulmaya bakın!

Haberin Devamı