Gündem TEM köprüsü eylemi sürüyor

TEM köprüsü eylemi sürüyor

Paylaş
TEM köprüsü eylemi sürüyor

Şişli'de TEM üzerinde, iki mahalleyi birbirine bağlayan, köprünün yıkılmak istenmesi, mahalle sakinleri ile polisi yine karşı karşıya getirdi

Şişli'de TEM üzerinde iki mahalleyi birbirine bağlayan köprünün yıkılmak istenmesi, mahalle sakinleri ile polisi yine karşı karşıya getirdi. İki gündür süren eylemler, gerginliğin devam ettiği bölgede dün gece de devam etti.

Semt sakinleri ile polisler yine karşı karşıya geldi. Köprünün iki tarafını kapatan ve çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu yaklaşık 500 mahalleli, zaman zaman polisle karşı karşıya geldi. Çevik Kuvvet ile semt sakinleri arasında çıkan arbede sırasında polis, göstericilere tazyikli su ile müdahale etti.

Mahallelinin köprüye çıkmasının ardından olay yerine çok sayıda Çevik Kuvvet polisi sevk edildi. Bir mahalle sakini, iş makinelerinin geri çekilmemesi durumunda köprünün korkuluklarına çıkarak kendini aşağı atacağını söyledi.

Alınan güvenlik önlemi nedeniyle TEM'de trafik iki yönlü olarak aksadı. Trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Mahalle sakinleri eylemlerine devam edeceklerini söyledi

Kubilay AYDIN İSTANBUL DHA

Haberin Devamı