Gündem TEM'de can pazarı

TEM'de can pazarı

Paylaş
TEM'de can pazarı

İstanbul Tekstilkent yakınında meydana gelen kazada iki kişi ağır yaralandı. Kamyona arkadan çarpan vandaki 2 arkadaşı itfaiyeciler kurtardı

Edinilen bilgiye göre, yan yolda Edirne istikametine giden Serdar Solak yönetimindeki 34 ZZ 5779 plakalı gıda malzemeleri yüklü van, önünde seyir halinde olan 34 POD 25 plakalı hafriyat kamyonuna çarptı.

Kerim Yılmaz yönetiminde olan ve trafik nedeniyle yavaşlayan kamyona büyük bir hızla çarpan araç hurdaya dönerken Solak ve yanında bulunan arkadaşı Hakan Diken aracın içerisinde sıkıştı. Kazayı görerek yardıma koşan ve kanlar içerisinde kalan iki arkadaşı sıkıştıkları yerden kurtaramayan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevkedildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri durumu ağır olan yaralılara müdahale ederken itfaiye ekipleri ise sıkışan yaralıları çıkartmak için çalışmaya başladı. Yaralı iki arkadaş itfaiye ekiplerinin yaklaşık 30 dakika süren çalışmaları sonucu kurtarılarak Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi alına alındı.

Haberin Devamı

Vanın büyük bir hızla arkadan çarptığı kamyonun sürücüsü Kerim Yılmaz 'Trafik nedeniyle yavaşladığım sırada büyük bir hızla çarptı' şeklinde konuştu. Yılmaz ifadesi alınmak üzere polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Çarpan araçta bulunan ve etrafa saçılan malzemelerin temizlenmesi ve kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından, TEM yan yoldaki trafik normale döndü.

Bulut MÜLHİM - İSTANBUL DHA