Gündem TEM'de TIR dehşeti: 4 ölü

TEM'de TIR dehşeti: 4 ölü

Paylaş
TEM'de TIR dehşeti: 4 ölü

Kontrolden çıkarak seyir halindeki otomobile çarpan TIR, 4 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu

Ümraniye TEM otoyolunda bariyeri aşarak yolun karşısına geçen TIR, bir otomobile süratle çarptı. Otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti, TIR sürücüsü ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza 01:00 sıralarında TEM Otoyolu Ümraniye Mevkii Çamlıca yol ayrımında meydana geldi. Otoyolda Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametine giden Çetin Kaçkal'ın (64) kullandığı 34 BK 9423 plakalı TIR, Çamlıca yol ayrımında kontrolden çıktı. Bariyerleri aşan TIR karşı şeride geçerek, Özün Seçil Uygun (28) idaresindeki 34 BS 1061 plakalı otomobile süratle çarptı.

TIR ŞOFÖRÜ AĞIR YARALI

TIR'ın sürüklediği otomobildeki 4 kişiden ikisi yola fırladı. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, otomobil sürücüsü Özün Seçil Uygun, sürücünün babası Raşit Uygun (56), Özgür Çağın Uygun (32) ve Ruhi Volkan Dağcı (23)'nın hayatlarını kaybettikleri anlaşıldı.

Haberin Devamı

Ağır yaralanan TIR şoförü Çetin Kaçkal, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden 4 kişinin cesedi de yapılan incelemenin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

İKİ KAZAZEDE İSE UCUZ ATLATTI

Ayrıca TIR kontrolden çıktıktan sonra aynı yönde ilerleyen, fizyoterapist Dinçer Kaya'nın kullandığı 34 DB 7858 plakalı otomobile de çarparak karşı şeride geçmesine neden oldu. Kazadan eşi Meryem Kaya ile yara almadan kurtulan Dinçer Kaya, "TIR bir anda bariyerlere doğru geldi. Bize çarptıktan sonra karşı yönden gelen otomobili ezdi. Bu büyük kazayı ucuz atlattık" dedi.

Kaza nedeniyle yaklaşık 1.5 saat boyunca kapanan yol, TIR ve otomobillerin kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Kubilay AYDIN / İSTANBUL DHA