Gündem 'Temel' Fıkrası

'Temel' Fıkrası

Paylaş
'Temel' Fıkrası

Düzce kültür merkezinin temeli 1995'te atıldı. Aradan 15 yıl geçti. Bu sürede Türkiye'de 11 hükümet, Düzce'de de 6 vali, 3 belediye başkanı değişti. Tek çivi bile çakılmadı. Temel çürüdü, kullanılmaz hale geldi. Düzce'de kültür merkezinin temeli dün bir kez daha törenle atıldı. Belediye başkanı “Bu merkezi kente kazandırmaktan gurur duyuyoruz” dedi

VEKİLLER DE ORADAYDI

Haberin Devamı

Düzce’de dün kültür merkezinin temel atma töreni vardı. Törene, Düzce Valisi Vasip Şahin, AK Parti Düzce milletvekilleri Yaşar Yakış, Celal Erbay, Metin Kaşıkoğlu ve AK Partili Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram katıldı. Düzce’nin böyle bir kültür merkezine ihtiyaç duyduğunu dile getiren Vali Vasip Şahin, inşaatın tamamlanması için devletin bütün imkanlarını kullanarak destek vereceğini söyledi.

15 YIL ÖNCE YİNE YAPILMIŞTI

Bu tören 15 yıl önce, Düzce henüz Bolu’nun ilçesiyken bir kez daha yapılmıştı. Kültür merkezinin temeli atılmış ama aradan geçen 15 yılda bir tek çivi bile çakılmamıştı. Bu 15 yılda 11 hükümet değişmiş, Düzce 2000’de il olmuş, 6 vali ve 3 belediye başkanı gelip geçmişti. Eski temel çürüyüp kullanılmaz hale gelince dün aynı temel bir kez daha atıldı. Şimdi tüm Düzceliler kültür merkezi inşaatının ne zaman biteceğini merakla bekliyor.

Haberin Devamı