Gündem TEM'i altüst eden kaza

TEM'i altüst eden kaza

Paylaş
TEM'i altüst eden kaza

TEM otoyolu Mahmutbey gişelere 200 metre kala meydana gelen kazada çilek yüklü TIR'a arkadan çarpan kamyonun sürücüsü hayatını kaybetti

Sabah saat 06.30 sıralarında 16 CVL 69 plakalı kamyonuyla Edirne istikametine giden Aktaş önündeki Gürsel Korkmaz yönetimindeki 16 ARA 30 palakalı çilek yüklü TIR'a ardakan çarptı.

Kazanın etkisiyle hurdaya dönen kamyonda sıkışan Aktaş feci şekilde hayatını kaybetti. Aktaş'ın cansız bedeni itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışmaları sonucunda sıkıştığı yerden çıkartılarak Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

TIR sürücüsü Gürsel Korkmaz hafif hızda seyrederken kamyonun kendisine arkadan çarptığını iddia ederek, "Gişelere yaklaştığımız için hızımı düşürmüştüm bu sırada büyük bir hızla kamyon aracıma arkadan çarptı. Bazı şoför arkadaşlar kamyon sürücüsünün uyuduğunu gördüklerini söylediler" şeklinde konuştu.

TEM TRAFİĞİ ALLAK BULLAK

Bir kişinin hayatını kaybettiği kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nda her iki yönde de uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan araçlar nedeniyle otoyolun Edirne istikametinde trafik tek şeritten veriliyor.

Gişelerden girerek İstanbul istikametine devam eden meraklı sürücüler ise kazayı görmek isteyince bu yönde de uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu.

Bulut MÜLHİM/İSTANBUL (DHA)