Basketbol Teodosic geri dönüyor!
Paylaş
Teodosic geri dönüyor!

Obradovic'in ilk ve ikinci sezonunda Fenerbahçe'nin gündemine gelen Milos Teodosic'in Clippers tarafından kadrodan kesileceği ifade edildi.

Milos Teodosic'in NBA'de Los Angeles Clippers ile 1 yıllık macerasının ardından tekrar Avrupa'ya dönme kararı aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

İtalyan basketbol sitesi Sportando'da yer alan haberde; Teodosic'in Clippers ile 6.3 milyon dolarlık oyuncu opsiyonlu 1 yıllık kontratı daha olmasına rağmen, Clippers'ın ayrılık kararı aldığı ve 2.1 milyon dolar ödeyerek Sırp oyun kurucuyla yolları ayıracağı notu düşüldü. Clippers'ın 15 Temmuz'dan sonra Teodosic'i kadrodan kesileceği bilgisi verildi.

Geçen sezon ayak sakatlığı nedeniyle 37 maç kaçıran Milos Teodosic'in, bu sezon da sakatlığı nedeniyle yüksek tempoya dayanamayacağı belirtilirken, Clippers'ın bunun yerine genç bir oyuncuyu kadroya katacağı ifade edildi.

Teodosic'in Clippers'tan böyle bir karar çıkması durumunda NBA'de devam etmeyeceği ve Avrupa takımlarından gelen teklifleri değerlendireceği iddia edildi. Fenerbahçe de, Obradovic'in ilk ve ikinci sezonunda Milos Teodosic'in transferiyle ilgilenmiş ancak bir türlü imzalar atılamamıştı

Haberin Devamı

Milos Teodosic, NBA'de geçen sezon 9.5 sayı, 4.6 asist ve 2.8 ribauntla kapatmıştı. (Sporx)