Spor Teofilo sefilleri oynuyor

Teofilo sefilleri oynuyor

Paylaş
Teofilo sefilleri oynuyor

Trabzonspor'dan izin almadan Trabzon'dan ayrılarak İstanbul'a gelen Kolombiyalı golcü Teofilo Gutierrez, ülkesine gitmeye çalışıyor

Üç gündür eşi ve iki çocuğu ile İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ne gelen zaman zaman banklarda uyuyarak vakit geçiren Teofilo uçak bulamadığını, parasının bittiğini söyledi.

Teofilo, “Üç gündür buradayım kimse benimle ilgilenmiyor, perişan oldum” dedi. Terminalde bulunan banklarda dün ailesi ile birlikte sabahladığı öğrenilen Teofilo, şunları söyledi: “Geçtiğimiz Ocak ayında kulüple sözleşme yaptık. Ama benim rahatsızlığım var ve çok özel bir tedavi görmem gerekiyor. Tedavi olmak için ne benim İstanbul’a gelmemi ne de tedavi olmamı kabul ettiler.

Ben de ilgi görmediğim için gitmeyi uygun gördüm. Gideceğim dediğim zamanda hiçbir şekilde yardım görmedim. Tedavi için gideceğimi bildirmeme rağmen biletimi sağlamadılar.

Ben de perişan bir şekilde ülkeme gitmek için uğraşıyorum. Çocukları görüyorsunuz, perişanız. Kulüp 'Üç yıl oynayamaz' demiş bu konuda doğru konuşmuyorlar.

Benimle ilgilenmedikleri sağlığımla ilgilenmedikleri için ben de devam etmeme kararı aldım.” Ülkesine gitmek için uçak bulamayan Teofilo ailesi ile birlikte otele döndü.

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı