Yaşam Teoman Red Bull Canlı Sahne'yi salladı

Teoman Red Bull Canlı Sahne'yi salladı

Paylaş
Teoman Red Bull Canlı Sahne'yi salladı

Türk rock müziğin efsane isimlerinden Teoman, Red Bull Canlı Sahne konserler serisinin üçüncü konuğu oldu. Zorlu PSM Studio’da gerçekleşen ve eş zamanlı olarak www.redbull.com/canlisahne adresinden canlı olarak yayınlanan konseri ekran başından binlerce kişi izledi

İstanbul'da 'Sonbahar' şarkısıyla konsere başlayan 'Papatya', 'Bugün', 'Paramparça' gibi yıllara meydan okuyan şarkılarını seslendiren Teoman, Red Bull Canlı Sahne konseri boyunca hayranlarına benzersiz bir coşku yaşattı. Konserini yarım saat daha uzatan sanatçı dinleyicileriyle tek bir ağızdan en sevilen şarkılarını söyledi. Teoman’ın uzun süre unutulmayacak özel performansı 25 Aralık’a kadar aynı adresten izlenebilecek.

KATILIM KISITLI SAYIDA

Yıl sonuna kadar her ay başka bir ismin ağırlanacağı konserlere katılım kısıtlı sayıda olacak. Bu özel performanslara davetiye kazanmak için müzikseverlerin sosyal medya hesaplarını takipte kalması yeterli.

Önceki aylarda konser veren MFÖ ve Selda Bağcan konserlerinin tekrarı da www.redbull.com/canlisahne adresinden izlenebiliyor.

Haberin Devamı