Magazin Tepkiler diziyi baştan yazdırdı

Tepkiler diziyi baştan yazdırdı

Paylaş
Tepkiler diziyi baştan yazdırdı

'Unutulmaz' dizisinde, hikayeyi 5 yıl sonraya taşıyan senaristler, dizide bu sezon farklı konuları işlemeyi planlıyor

İki kız kardeşin aynı adama aşkını konu alan ‘Unutulmaz’ dizisi artan tepkiler nedeniyle yeni sezona senaryosunu değiştirerek girdi. Hikâyede beş yıl sonrasını anlatan senaristler, aynı adama âşık iki kız kardeşin hikâyesini de böylece bitirmiş oldular.

Haberin Devamı

Başrollerini Serhan Yavaş, Özlem Yılmaz ve Sinem Öztufan’ın oynadığı Unutulmaz dizisi bu sezon, 5 yıl sonraki olayları konu alacak. İki kız kardeşin, Melda ile Eda’nın âşık olduğu zengin işadamının oğlu Harun, yeni aşklara yelken açacak. Yeni oyuncuların katılımıyla yeni ilişkileri de konu alacak olan dizinin, geçen yılki bölümleri sıkça eleştirilmişti.

Türk toplumuna aynı adama âşık olan iki kız kardeşin hikâyesini izletmenin etik olarak doğru olmadığı yorumları yapılmıştı.

BENZER DİZİLER DE VAR

Ne kadar eleştirilirse eleştirilsin, aynı adama âşık iki kardeşin hikâyesi hem sinemanın hem televizyon dizilerinin vazgeçilmez konularından biri olmaya devam ediyor. ‘Yaprak Dökümü’ndeki kardeşler Leyla ile Necla da aynı adama âşık olmuş, hatta sırayla evlenmişlerdi. Bu sezon ise Fox TV’de yayınlanmaya başlayan ve Kapadokya’da çekilen ‘Yer Gök Aşk’ dizisi de kalbini aynı adama kaptıran iki kız kardeşin öyküsünü konu ediniyor.

Haberin Devamı