Osman Şenher Terbiyesiz Baros
HABERİ PAYLAŞ

Terbiyesiz Baros

ün Galatasaray’ı seyrederken, takımın Milan Baros’a ne kadar ihtiyacı olduğunu içim sızlaya sızlaya gördüm. Ligin ikinci yarısında takımın golcüsü Nonda olacaksa bu takım yandı. Çünkü Nonda adam geçme, topa vurma becerilerinin hepsini kaybetmiş, kağnı gibi.

Baros, ayak tarak kemiğinden bir kez ameliyat oldu, bir haftaya kadar sahalara dönecekti. O ise ligler bitince yaptırabileceği ikinci ameliyatı Galatasaray’ın durumunu bir kenara iterek keyfe keder yaptırdı. Şimdi en az 2 ay sahalardan uzak kalacak. Yönetim için de Baros’un bu kararı sürpriz oldu. Şimdi harıl harıl santrfor arıyorlar. Bütün kupaları hedef olarak gösteriyorlarsa bu takıma mutlaka bir golcü alınmalı.

Haberin Devamı

Sonuçta Kewell-Arda ikilisi Galatasaray’a şu an için gol sıkıntısı çektirmez. Bir de buna son haftalarda form grafiği yükselen Caner’i eklersek bu takım kolay kolay maç kaybetmez. Ama bütün düşündüğüm Atletico Madrid ve daha sonra oynanacak maçlar. Denizli Belediye maçında ortaya konan futboldan hiç söz etmedim. Nesini edeyim ki, Galatasaraylı futbolcular idmanda bile daha çok zorlanıyordur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder