Spor 'Terim dönemi de pek parlak değildi'

'Terim dönemi de pek parlak değildi'

Paylaş
'Terim dönemi de pek parlak değildi'

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, bir radyo programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Roberto Mancini'ye desteklerinin tam olduğunu ifade eden Ergün, "Terim dönemi de çok parlak değildi" dedi

İşte Radyospor'dan Senad Ok'a konuşan Ergün'ün açıklamaları:

"Real madrid ile oynadığımız unutulmasın. Dünyanını en güçlü takımlarından biri. Mağlubiyete kılıf bulmaya çalışımyorum. Bu maçı böyle kaybetmemeliydik. Taraftar olarak kahroldum. Yediğimiz gollerde defansta arızalar olduğu açık. Kalecimiz çok genç tüm suçu ona atmamak lazım. Teknik kadronun çözüm bulması gereken acil konular var.

Her şey bitmiş değil. Juventus'u yenmememiz için bir neden yok. Galatasaray her zaman herşeyi yapabilecek güçte. Yeter ki konsantrasyonunu toplasın ve oyuncular sahaya yüreğini koysun. Medyadaki yayınları takip ederseniz yeni bir cephe açılmış durumda. Birkaç cephede birden savaşıyoruz. Bana göre bize göre bilinçli bir operasyon cereyan ediyor. Bunların karşısında duracak güçteyiz.

Fatih Hoca gidene kadar aldığımız sonuçlara bakın, aynı soruyu tekrar sorun. Fatih Hoca ile Ilk maçtan ayrılana kadar aldığımız sonuçlar da ortada. Çok parlak bir dönemden yeni bir döneme geçmiş değiliz... Mancini'ye desteğmiiz tam. Kendini ispat etmiş dünya çapında bir teknik adam. Galatasaray bu darboğazdan çıkacaktır. Devre arası kesinlikle transfer yapılacak."

Haberin Devamı