Spor Terim'in müthiş planı

Terim'in müthiş planı

Paylaş
Terim'in müthiş planı

Fatih Terim'in Yunanistan'ın Olympiakos Kulübü ile yaptığı transfer görüşmelerinde sona yaklaşıldı. Anlaşmanın sağlanması halinde Semih, Tuncay ve Arda da beraberinde gidecek

Milli Takımlar eski sorumlusu Fatih Terim’in Yunanistan’ın Olympiakos Kulübü ile anlaşması halinde Fenerbahçeli Semih Şentürk, İngiltere Premier Ligi takımlarından Stoke City’de top koşturan Tuncay Şanlı ve Galatasaraylı Arda Turan’ı da beraberinde götüreceği öğrenildi.

Adı Avrupa’da birçok ünlü kulüple anılan Terim’in, Yunan kulübü yetkilileri ile birçok kez görüştüğü ve olumlu gelişmeler yaşandığı bildirildi.

Yunanistan şampiyonluğunun yanı sıra, Avrupa’da da ses getirecek bir kadro garantisi isteyen tecrübeli teknik adamın, bu talebinin olumlu karşılandığı kaydedildi.

Terim’in Olympiakos’un başına geçmesi halinde Semih ve Tuncay’ı kesin olarak alacağı, Arda Turan için de Galatasaray’a astronomik bir teklifle gideceği ifade edildi.

Şu anda bu üç futbolcu da kendi kulüplerinde sıkıntı yaşıyor. Semih ve Arda buruk ve küskün. Tuncay ise Stoke City’de mutlu değil.

Haberin Devamı