Mehmet Coşkundeniz Terk edeni delirtmenin 10 yolu
HABERİ PAYLAŞ

Terk edeni delirtmenin 10 yolu

Haberin Devamı

Seni öylece ortada bıraktı. İçin içini yiyor, bir şeyler yapıp acı çekmesini istiyorsun. O zaman bu yazıyı oku.

1 - TARZINI DEĞİŞTİR

Sevgiliyken, giyim tarzına, saç şekline karışıyordu değil mi? Şimdi istediğini giyebilir, istediğin saçı yaptırabilirsin. Yeni giyim ve saç tarzınla çektirdiğin fotoğrafları sosyal medyaya koy.

2 - İRTİBAT KURMA

Kesinlikle arama. Mesaj yollama. İnternetten irtibat kurma. “Ama doğum günü”, “Ama çok hastaymış” gibi bahanelerin arkasına sığınma. Zorunlu hallerde aramak durumunda kalırsan, mümkün olduğunca kısa ve sadece o konuyla ilgili konuş.

3 - PİŞMANLIK DUYMA

İlişkiden pişmanlık duymak yerine, “Güzeldi, yaşandı ve bitti” mantığını aklına yerleştir. Arkadaşlarına, “Ne yani evlenecek miydik? Süresi doldu ve bitti. Büyütecek bir şey yok” de. Onun kulağına kesin gider.

4 - HEDİYELERİ GERİ GÖNDER

Aldığı hediyeleri geri gönder. Değerli olanlarını sat. Hediyeleri gönderirken, “Aldığın yüzüğü, kolyeyi sattım. O parayla tatile çıkıyorum” gibi bir not yaz. Bu onu delirtir.

5 - ARARSA UZATMA

O ararsa, aramasından rahatsız olmuş gibi, bir an önce kapatmak istermiş gibi konuş. “Çok yoğunum, kapatmam gerekiyor” deyip kapat. Böyle yaptığında seni tekrar arayabilir, “Bu kadar mı çabuk vazgeçtin benden?” diyebilir. Sakın kanma, “Hayat devam ediyor, kimse aşk acısından ölmüyor” de.

6 - ARKADAŞLARINA ONU SORMA

Arkadaşlarına asla “O ne yapıyor? Nasıl?” gibi sorular sorma. Çünkü emin ol arkadaşı ona “Eski sevgilinle rastlaştık” dediğinde, “Beni sordu mu?” diye soracak. Arkadaşı “Hayır” dediğinde de moraracak.

7 - SPOR YAP, İŞİNE OKULUNA SARIL

Spor yapmak insanı düşüncelerden uzaklaştırır. Ayrıca daha zinde ve fit olacağından eski sevgilin seni gördüğünde “Ben kimi terk etmişim?” diyecek.

8 - SENİ GÖRMESİNİ SAĞLA

Onun olabileceği yerlere gitmekten çekinme ama asla yalnız gitme. Karşı cinsten biriyle gidip sevgili gibi de görünme. Bu seni ‘ezik’ konumuna sokar. Grup halinde gidip, onun gözünün içine baka baka eğlenirsen hedefi 12'den vurursun.

9 - ESKİ ARKADAŞLARA DÖNÜŞ

Sevgiliyken görüşmeni istemediği arkadaşlarınla hemen görüşmeye başla. Bir zamanlar onun gitmeni istemediği yerlere git. Sosyal medyaya eğlenirken bol bol fotoğrafını koy. Sakın altına eskiyi hatırlatan bir şey yazma. Unutma senin yeni bir hayatın var. Bu onu kudurtmaya yetecek.

10 - SON DARBE: YENİ FLÖRT

Ortak çevrenizden seçeceğin bir ‘sosyal arkadaş’ (sevgili değil dikkat!) yanında boy gösterdiğinde çok şaşıracak. Cıvıl cıvıl halin, bakımlı görüntün yeni flörtle birleştiğinde, “Ben ne yaptım?!” sorusunu garantiledin demektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder