Gündem Terk edilince ölmek istedi

Terk edilince ölmek istedi

Paylaş
Terk edilince ölmek istedi

Sevdiği gençle Diyarbakır'dan kaçarak Antalya'ya gelen 24 yaşındaki F.K. terk edilince falezlerden atlayıp ölmek istedi

Konyaaltı Caddesi'ndeki Yavuz Özcan Parkı'nda bugün sabah saat 10.30 sıralarında meydana gelen olayda, F.K sabah saatlerinde parka gelerek bir süre seyir terasından denizi izledikten sonra kayalıkların üzerine çıktı.

Ağlayarak bir süre burada bekleyen kadının intihar edeceğini anlayan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Polis ekipleri kısa sürede olay yerine giderek genç kadını ikna etmek istedi.

Bu sırada bir polis memuru ve parkın görevlileri kadını oyalarken, diğer taraftan yanına yaklaşan 53 yaşındaki amatör balıkçı Ali Tabakçı, bir anlık dalgınlığından faydalanarak F.K.'yı belinden yakaladı.

Polisler de balıkçıya yardım ederken intihar etmek isteyen kadın baygınlık geçirdi. F.K olay yerine gelen ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Sakinleştirici iğne ve serum bağlanan genç kadının tedavisi sürüyor.F.K'nın bir süre önce memleketi Diyarbakır'dan ismi açıklanmayan sevgilisiyle evlenmek için kaçarak Antalya'ya geldiği, birlikte olduktan sonra sevgilisi tarafından terk edildiğini belirtildi.

F.K'nın hastanede, "Birbirimizi çok seviyorduk. Evlenecektik bu nedenle de Antalya'ya kaçtık. Sevdiğim adamla birlikte olduk. Sonra beni terk etti. Ailem beni öldürecek" dediği öğrenildi.Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Soner KOCAER/DHA