Kültür - Sanat Terminator 6 çekimleri bu ülkelerde başlayacak
Paylaş
Terminator 6 çekimleri bu ülkelerde başlayacak

Terminator: Genisys’in yarattığı hayal kırıklığının ardından, belki de serinin en iyi üçüncü filmine merhaba diyeceğiz.

Terminator 6 (final ismi değil) için çalışmalar son hızıyla sürüyor. Serinin yaratıcılarından olan James Cameron, bu yeni filmin yapımcı koltuğunda yer alıyor ve ayrıca hikaye detaylarında önemli katkılar sunacak. Deadpool ile başarılı bir işe imza atan Tim Miller ise, yeni filmin yönetmeni.

Movieweb sitesinde yer alan bilgilere göre yeni filmin çekimleri 2018 İlkbahar dönemi itibarıyla başlayacak. Haberin detaylarında, çekimlerin ilk etapta Macaristan (Budapeşte) ve İspanya gibi ülkelerde gerçekleştirileceği belirtilmiş. Bakarsınız Türkiye de olur.

Daha önce gelen resmi açıklamalarda, yeni filmin Terminator 2’deki hikayeyi devam ettireceği, daha sonra çekilen filmlerle bir ilgisi bulunmayacağı bildirilmişti. Şu an filmin kadrosunda Arnold Schwarzenegger (T-101) ve Linda Hamilton (Sarah Connor) yer alıyor. Ayrıca, 18 yaşında bir kadın oyuncu arayışı var (Genç Sarah Connor). Bir süre önce Robert Patrick de (T2’deki T-1000) eğer istenirse yeni filmde oynayabileceğini belirtmişti.

Son olarak, filmin yapım şirketi Skydance, birkaç gün önce Twitter hesabında James Cameron’ın görselini ve sözlerini paylaşarak (Terminator’ü bu yüzyıla getirmek mantıklı görünüyor), seri için büyük bir şeyin (belki de açıklama) yolda olduğunu bildirmişti.
Filmin 2019 Yaz döneminde vizyonda olması muhtemel.

Haberin Devamı