Spor Terminatör Teofilo

Terminatör Teofilo

Paylaş
Terminatör Teofilo

Trabzonsporlu futbolcular, oynanan son iki resmi maçta ağları tam 5 kez sallayan Teofilo Gutierrez'e övgüler yağdırdı

Trabzonspor’un son 2 resmi maçında 5 gol atan Kolombiyalı Teofilo Gutierrez’in son vuruşlardaki bitiriciliğine dikkat çeken takım arkadaşları, “Galatasaray’ın eski golcüsü Jardel, Süper Lig’e geri döndü!” yorumunu yaptı.

Bursaspor’u 3-0 yenerek Süper Kupa’yı müzesine götürdükten sonra sezona da 2-0’lık Ankaragücü galibiyetiyle başlayan Bordo-Mavililer’de Kolombiyalı forvet, yine formuyla izleyenlere parmak ısırttı.

TESADÜF DEĞİL

Son dönemlerdeki çıkışının tesadüfi olmadığını vurgulayan Teofilo ise şunları söyledi: “Eksiklerimi gidermek için çalıştım. Antrenmanlarda ekstra çalışmalar yaptım.

Ama Şenol Güneş, hep benim arkamdaydı, takım arkadaşlarım destek veriyordu. Sonuç olarak bu goller ortaya çıktı. Önemli olan bunların devamını getirmek.

Kolombiya futbolu ile Türkiye’de oynanan futbol arasında çok büyük farklılıklar var. Burası çok daha hızlı ve kaliteli. Adaptasyon sürecinde ciddi sıkıntılar çektim, ama şimdi oldukça iyiyim. Umarım bana güvenenleri mahcup etmem.”

HEDEF GOL KRALLIĞI

Kendisi için önemli olanın Trabzonspor’un şampiyonluğu olduğunu kaydeden Teofilo sözlerini şöyle tamamladı: “Ancak gol krallığı da benim için başka bir hedef.

Çok kaliteli golcülere sahibiz. Formayı her zaman giyebilmek için form durumumu düşürmemeliyim.”

Haberin Devamı