Dünya Terör örgütüne bekâretini verecek!

Terör örgütüne bekâretini verecek!

Paylaş
Terör örgütüne bekâretini verecek!

23 yaşındaki Nijeryalı pop şarkıcısı Adokiye, Nijerya'da Boko Haram örgütünce kaçırılan 276 kız öğrencinin serbest bırakılması karşılığında bekaretini söz konusu örgütün militanlarına verebileceğini söyledi

Ülkede yayımlanan Vanguard gazetesine verdiği röportajda, örgüt üyelerine hitaben, ‘‘Kaçırılan kızlar 12 ila 15 yaş grubunda… Ben hem daha büyüğüm, hem de daha tecrübeli. Her gece 10 – 12 erkek tarafından kullanılsam da umurumda olmaz. Yeter ki bu kızları serbest bırakın ve ailelerine dönmelerine müsaade edin’’ şeklinde konuşan Adoyike, önerisini kendi Twitter hesabı üzerinden de teyit etti.

REKLAM MI CESARET Mİ?


Genç kadının önerisi, internet kullanıcıları arasında fikir ayrılığına sebep oldu: Bazı kullanıcılar cesaretinden dolayı genç şarkıcıyı kutlarken, diğer kullanıcılar ise reklam amaçlı olduğunu düşündükleri açıklamada, genç kadının her ne pahasına olursa olsun elde etmek istediği şöhrete olan aşırı düşkünlüğünün açıkça görüldüğünü belirtti.

BM tarafından terör örgütleri listesine dahil edilen Boko Haram örgütü, 14 Nisan’da Nijerya’nın Shibok kentinde bulunan bir okulu basarak, burada eğitim gören 276 kız öğrenciyi kaçırmıştı. Örgüt tarafından daha sonra yapılan açıklamada ise kaçırılan kızların ya köle olarak satılacağı ya da evlendirileceği ifade edilmiş, bunun üzerine harekete geçen Nijeryalı makamlar da ülkede geniş çaplı bir arama operasyonu başlatmıştı.

Haberin Devamı