Gündem Terör uzmanı Abdullah Ağar: Rusya bizimle oyun oynuyor (Abdullah Ağar kimdir?)

Terör uzmanı Abdullah Ağar: Rusya bizimle oyun oynuyor (Abdullah Ağar kimdir?)

Paylaş
Terör uzmanı Abdullah Ağar: Rusya bizimle oyun oynuyor (Abdullah Ağar kimdir?)

Abdullah Ağar'ın Zeytin Dalı operasyonuyla ilgili anlattıkları Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına damga vurdu. Programın konuklarından Terör Uzmanı Abdullah Ağar operasyonla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güvenlik ve terör uzmanı Abdullah Ağar, "Rusya bizimle bir oyun oynuyor" değerlendirmesinde bulundu

Türkiye günlerdir

Ağar şöyle devam etti: "Şimdi bu demarkasyon hattını Bab'ı kuşatmak için, bizi Mehmetçiğimiz sadece taktik harekatın gereği olarak yolun karşısına geçtiği an, bizim başımıza gelmeyen kalmadı Ruslar üzerinde. Ruslarla yapmış olduğumuz bir anlaşma var. Bakın Ruslar hiç rizikoya girmiyorlar. Rusya bizimle bir oyun oynuyor."


Afrin'deki Zeytin Dalı operasyonunda 4. gün! Taha Akyol sınırda oluşturulan terör koridorunu yazdı


Zeytin Dalı Harekatı'nda kullandığımız milli silahlar


Zeytin Dalı harekatının ilk şehidi Musa Özalkan'ın ağlatan vasiyeti

ABDULLAH AĞAR KİMDİR?


1967’de Ankara’da doğdu. 1989 yılında Kara Harp Okulu’ndan Piyade Teğmen olarak mezun oldu. Özel kura çekerek “Komando”, sonra da Özel Kuvvetler’de tim komutanı oldu. İlk kıt’ası Bolu Komando Tugayı’na ayak basar basmaz Güneydoğu’ya, Güneydoğu’ya vardığı ilk gece de ilk operasyonuna çıktı. Tim, takım ve bölük komutanı olarak görev yaptığı Bolu Komando Tugayı’nın, Özel Kuvvetler’in ve Kayseri Hava İndirme Tugayı’nın kışlalarını hemen hiç görmedi. “Üstün Cesaret ve Feragat Beratı” sahibi olan Ağar, Güneydoğu ve terörle ilgili kitaplar yazdı.