Candaş Tolga Işık TERÖRÜN ÜST AKLINI AÇIKLIYORUM!
HABERİ PAYLAŞ

TERÖRÜN ÜST AKLINI AÇIKLIYORUM!

PKK bölgeyi kan gölüne çeviriyor. Duruyor... IŞİD turistik merkezlere saldırıyor. Duruyor... Sonra ikisi birden bir süre susuyor ve FETÖ darbe girişimi yapılıyor. FETÖ darbe girişimi başarısız olunca, PKK kaldığı yerden devam ediyor. PKK, Diyarbakır ve Van’ın ardından dün Elazığ ve Bitlis’e saldırdı.

Türkiye’deki terör örgütlerinin saldırı kronolojisine bakıp, bu örgütlerin tamamının bir “üst akıl” tarafından yönetildiğini anlamak için öyle zeki biri olmaya gerek yok... Gerizekalı olmamak kafi!

Kimdir peki bu üst akıl? Öyle “üst akıl” deyip muallakta bırakamazsınız. Ülkemizin ulusal güvenliği cumhuriyet tarihi boyunca belki de en büyük tehditle karşı karşıyayken, Türkiye terör örgütlerince adeta kuşatma altına alınmışken karnınızdan konuşamazsınız.

Haberin Devamı

FETÖ diyorsun değil mi? Bu örgütün elebaşını kim olduğunu biliyor musun? Nerede olduğunu biliyor musun? Yıllardır kimin tarafından beslendiğini, himaye altına alındığını biliyor musun? 15 Temmuz gecesi yüzlerce kardeşini katleden bu örgütün liderini, talep ettiğin halde kimin vermediğini biliyor musun? Biliyorsun!

PKK diyorsun değil mi? Bu örgütün merkezinin, yöneticilerinin Kuzey Irak’ta olduğunu bilmeyen var mı? Kuzey Irak’ı 30 yıldır bir tek seçim bile yapmadan tek başına yöneten Barzani’nin en büyük sırrının Amerika’ya yüzde 100 itaat olduğunu bilmeyen var mı? Peki, canı istediğinde Bin Ladin’i Pakistan’da karınca deliğinde bulup çıkaran, Apo’yu Kenya’da paketleyip teslim eden Amerika’nın istese Kuzey Irak’ı PKK’ya dar edeceğinden şüphesi olan var mı?

IŞİD diyorsun değil mi? Bu cinayet şebekesini vaktiyle Saddam’ı satan Iraklı komutanların kurduğunu herkes biliyor öyle değil mi? O Iraklı komutanlar Saddam’ı kime sattılarsa bugün kurdukları IŞİD’i yöneten de odur.

Demem o ki kardeşim, bu coğrafyada terörü bir “araç” olarak gören-kullanan, ihtiyacına göre terör örgütü kurup, sonra işi bitince tasfiye edip yenisini kuran tek bir “akıl” var. O da senin kıymetli müttefikin, değerli stratejik ortağından başka biri değil.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder