Spor Terry başarıya odaklandı

Terry başarıya odaklandı

Paylaş
Terry başarıya odaklandı

Özel hayatıyla ilgili haberlerin ardından milli takım kaptanlığı elinden alınan John Terry başarıya odaklandığını söyledi

Bu sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan ve Şampiyonlar Ligi’nde de mücadelesine devam eden Chelsea’nin 29 yaşındaki kaptanı Terry, "Ben görevimi yapıyorum ve hiçbir şey dikkatimi dağıtamayacak" dedi.

Chelsea ile lig şampiyonluğunu ve Şampiyonlar Ligi’ni, milli takımla da Dünya Kupası’nı kazanmak istediğini belirten İngiliz futbolcu, "Her zaman yaptığımı yaparak ve ileriye bakarak karşılık veriyorum. Geniş omuzlarım var ve kimse beni düşüremez. Bunları söylemekten utanmıyorum. Eğer farklı hissetseydim John Terry olamazdım" diye konuştu.

"MOURİNHO'NUN DOSTLUĞU ÇOK DEĞERLİ"

Şampiyonlar Ligi’nde bugün deplasmanda Inter ile oynayacakları maça da değinen kaptan Terry, eski teknik direktörleri Jose Mourinho’nun geçmişte Stamford Bridge Stadı’nda kendilerine hep ilham kaynağı olduğunu ve Portekizli teknik adamın dostluğunun gerçekten değerli olduğunu kaydetti.

Yıldız futbolcu, iki büyük takım arasında heyecanlı bir mücadele olacağını vurgulayarak, "Bu gece sadece bir düşünceye odaklanacağım, o da Chelsea için oynamak ve kazanmak.

"FİNALDE PENALTI KAÇIRDIĞIM FORMA EVİMDE ASILI"

Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester United karşısında penaltı kaçırdığımda giydiğim forma evimin duvarında asılı. Bana her gün ne için mücadele ettiğimi anımsatıyor.

Kupayı kazandığım zamanki formamı onun yerine koyana kadar rahat etmeyeceğim. Bu, bana oyuncu ve takımın kaptanı olarak destek veren Chelsea taraftarlarına sözüm" ifadelerini kullandı.

Kariyeri boyunca 58 kez milli takım formayı giyen Terry, bu sezon ligde oynadığı 27 maçta 2 kez fileleri havalandırdı. Deneyimli savunma oyuncusu, Şampiyonlar Ligi’nde gruptaki tüm karşılaşmalarda takımdaki yerini aldı.

2

Haberin Devamı