Spor Terry, milli takıma dönmeyi düşünmüyor

Terry, milli takıma dönmeyi düşünmüyor

Paylaş
Terry, milli takıma dönmeyi düşünmüyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin kaptanı John Terry, milli takıma dönmeyi düşünmediğini söyledi.

İngiltere Milli Takımı’nın maçlarını oynadığı Wembley Stadı’nda dün Tottenham Hotspur’u 2-1 yenerek Lig Kupası’nı kazanan Chelsea’nin takım kaptanı Terry, Wembley’e dönmekten mutlu olduğunu ancak milli takımda yeniden forma giymeyi düşünmediğini ifade etti.

Tottenham karşısında takımının ilk golünü atan 34 yaşındaki deneyimli futbolcu, milli takıma dönmeyi düşünüp düşünmediğiyle ilgili soruya, "Hayır. Şu anda bu konuya girmek istemiyorum. Atmosfer ve stat olarak Wembley oynadığım en iyi yerlerden biri ancak aklımdan milli takıma dönmek geçmedi. Bu konunun üzerine bir çizgi çektim" yanıtını verdi.

İlk milli maçına 2003 yılında çıkan Terry, 2006 yılında David Beckham’ın yerine kaptanlığa getirildi. Chelsea’de bir dönem forma giydiği Wayne Bridge’in kız arkadaşıyla yaşadığı ilişkinin ortaya çıkmasının ardından kaptanlığı alınan Terry, daha sonra tekrar pazupandı taktı.

İngiliz futbolcu, Queens Park Rangers’ta oynayan Anton Ferdinand’ın kendisine ırkçı sözler sarf ettiğini söylemesinin ardından ikinci kez milli takım kaptanlığını bırakmak zorunda kaldı.

İngiltere Milli Takımı, Terry’nin forma giydiği 78 maçtan 50’sini kazanırken, 10’unda sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Milli formayla 6 kez rakip fileleri havalandıran Terry, ilk gol sevincini 2007 yılında Wembley Stadı’nda yaşadı.

AA

Haberin Devamı