Spor Terry'nin kaptanlığı Capello'ya bağlı

Terry'nin kaptanlığı Capello'ya bağlı

Paylaş
Terry'nin kaptanlığı Capello'ya bağlı

İngiltere milli takımı kaptanı John Terry'nin, eski takım arkadaşının eşiyle yaşadığı ilişkinin ortaya çıkmasının ardından kaptanlığı bırakıp bırakmayacağı merak konusu

İngiliz basının yer alan haberlere göre, evli ve ikiz çocuk babası olan Chelseali futbolcu Terry’nin, eski takım arkadaşı Wayne Bridge’in kız arkadaşı Vanessa Peroncel’le ilişkisinin ortaya çıkmasından sonra yıldız oyuncunun milli takım kaptanlığını bırakmaya hazır olduğu belirtildi.

Gazetelerde, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri için Pazar günü Varşova’da yapılacak kura çekiminin ardından İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Fabio Capello’nun kararını vereceği kaydedilirken, Chelsea’nin de kaptanlığını yapan John Terry’nin konuyla ilgili Capello ile Cuma günü yüz yüze görüşeceği ifade edildi.

Bu arada bazı gazetelerde, John Terry’yi en iyi arkadaşlarından biri olarak gören Wayne Bridge’in de tepkisinden dolayı milli takımı bırakabileceği iddia ediliyor. 2003 yılından bu yana 58 kez milli takım formasını giyen 29 yaşındaki futbolcu, rakip fileleri 6 kez havalandırdı.

Haberin Devamı