A. Yavuz Kocaömer TESYEV bursiyerleri buluştu
HABERİ PAYLAŞ

TESYEV bursiyerleri buluştu

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) bursiyerleri 5 Mayıs Cumartesi günü her sene olduğu gibi İstanbul The Green Park Pendik Hotel & Convention Center’da 2 gün misafirimiz oldular.

500 öğrencimizden yaklaşık 400’ü o günkü toplantıya gelebildi. Katılamayan öğrenciler ise çeşitli nedenlerle bu sene bizlerle birlikte olamadılar. Şöyle bir baktık, 65 ilimizden öğrencilerimiz gelmiş. Bu grupların başında 54 öğrencimizle Eskişehir, 32 öğrencimizle İstanbul, 22 öğrencimizle İzmir, 25 öğrencimizle Konya, 13 öğrencimizle de Samsun geliyor. Son derece demokratik bir ortamda gençlerimiz bizlerle ilgili düşüncelerini ve eleştirilerini dile getirdiler.

Haberin Devamı

Büyük bir aileyiz

Alttaki fotoğrafta gördüğünüz Sare Aydın kızımız bu sene Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni birincilik ile bitirdi. Kendisini bir kez de buradan kutluyoruz. Onun yanında çok başarılı başka öğrencilerimiz de vardı elbette. Şiir yazanlar şiir okudu, DiyarbakırlıÖmer her zaman olduğu gibi yine yapacağını yaptı. Ama onlar bizim canlarımız, kardeşlerimiz. Yan tarafta yayınlanan bazı maillerden de gördüğünüz gibi biz büyük bir aileyiz.

Alp Korkmaz bizimleydi

Bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen bursiyerler toplantısında, TESYEV Genel Müdürü Berrin Altınöz, Mütevelli Heyet Üyesi Ali Evren Doğru’nun yanı sıra Boydak Holding A.Ş.’nin CEO’su Alpaslan Baki Ertekin kardeşimiz de bizlerle beraberdi. Öğlenden sonraki oturumda Kanal D’de yayınlanan ‘Arka Sokaklar’ dizisinden tanıdığımız Alp Korkmaz (Nam-ı diğer Ali Komiser) bizlere katıldı. Sevgili Alp, gençlerimizin sorularını cevapladı. Bu arada bu satırların yazarı olarak bir noktayı da belirtmek isterim. ‘Arka Sokaklar’ın hiçbir bölümünü bugüne kadar kaçırmadım. Büyük çoğunlukla hafta arasında yayınlanan eski bölümlerini de izliyorum. Ve benim idolüm Komiser Mesut yani Şevket Çoruh. Ama yapacak bir şey yoktu, Alp kardeşimiz geldi ve çok güzel bir konuşma yaptı, gençlerimizin sorularını yanıtladı.

Akşam Altar eğlendirdi

Aynı günün akşamı bursiyerlerimize uzun süre unutamayacakları bir gece hazırlandı. Glow Medya’nın desteğiyle keyifli saatlerin yaşandığı partide sevgili Altar bu yıl da bizleri yalnız bırakmadı. Ve yeni şarkılarını da seslendirdiği konserde gönülleri fethetti. Buradan kendisine tekrar teşekkürlerimizi sunuyor ve yolunun açık olmasını diliyoruz.

Haberin Devamı

2 gün bizi beklediler

Bu arada 2 gün süresince olabilecek bir kaza veya hastalığa karşı hiçbir ücret almadan ambulansı ile otelin kapısında bekleyen S.O.S International Ambulance’a da ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yeliz Hanım’dan tam destek

Bir teşekkürümüz de engellilerimizin transferi konusunda araç tahsis ederek destek olan Sarıyer, Üsküdar, Ataşehir ve Beşiktaş Belediyeleri’ne. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Dairesi Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü’nün Müdürü Sayın Yeliz Yıldız Kökenek’e de teşekkür ederiz. Yeliz Hanım, Eskişehir’den gelen 50’den fazla bursiyerimize tüm gün boyunca işaret dili ile konuşulanları anlattı. Sağ olsun, var olsun.

DESTEKÇİLERİMİZ

Turnuvamıza en büyük desteği veren Boydak Holding’e bağlı İstikbal Yatakları’nın yanı sıra, aşağıdaki şirketlerimize ve kurumlarımıza da bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

Haberin Devamı

1) Yeşil Kundura San. A.Ş.

2) LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Tic. A.Ş.

3) SLN Tekstil Ve Moda San. Tic. A.Ş.

4) Procter & Gamble Tüketim Malları San. A.Ş.

5) NOSS Tekstil San. Ve Tic. A.Ş.

6) Gelal Çorap San. Ve Tic. A.Ş.

7) Delta Alfa Çorap Ve Tekstil San. Tic. A.Ş.

8) Polo Giyim San. Ve Tic. A.Ş.

9) Türk Henkel Kimya San. Ve Tic. A.Ş.

10) Colgate Palmolive Temizlik Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş.

11) Johnson &Johnson Sıhhi Malz. San. Ve Tic. LTD. ŞTİ.

12) Banat Fırça Ve Plastik San. A.

‘İlk kez İstanbul’u gördüm’

Yeni ailem TESYEV, 2 gün boyunca bize yaşattıklarınız için teşekkürler. İlk defa sizinle İstanbul’u gördüm, iyi ki varsınız. Bu arada hediyeleriniz için de çok teşekkürler. Kendinize iyi bakın. Hoşça kalın. B. V. Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 1. Sınıf

BURSİYERLER NELER DÜŞÜNÜYOR?

‘Çok mutlu oldum’

Bu toplantıya ilk kez katılıyorum. Toplantıda gördüğüm en samimi, karşılıksız sevgi gösterileri yaşandı. Anlatılan hayat hikayeleri, başarılarla dolu arkadaşlar ve saymakla bitmeyecek olan ilgi alaka beni çok mutlu etti. Artık söyleyecek her söz kifayetsiz kalacak. Böyle bir ortam sunduğun için TESYEV ailesine teşekkür ederim...

A. S. G. Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü 2. Sınıf

TESYEV bursiyerleri buluştu

'O sarılışı unutmayacağım'

Canım TESYEV ailem, muhteşem toplantı için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sizden özür dilerim, kendim ağladığım yetmezmiş gibi sizi de ağlattım. Yavuz Ağabey’in sarılışı o kadar güzel ve içtendi ki o sarılışı hiç unutmayacağım. Destekleriniz ve emekleriniz için gerçekten teşekkür ederim. Yeryüzünün görülen melekleri iyi ki varsınız. Aramızdaki bu güzel sevginin hiç bozulmaması dileğimle... Sizi şimdiden çok özledim.

B. Ç. Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 3. Sınıf

Sıradaki haber yükleniyor...
holder