Gündem Teyzesini keserken eli bile titremedi

Teyzesini keserken eli bile titremedi

Paylaş
Teyzesini keserken eli bile titremedi

Vahşi cinayeti işleyen psikopat katil, Rahime Peker'in 1.5 aydır evinde baktığı 35 yaşındaki yeğeni çıktı

KATİL NOT BIRAKMIŞTI

Haberin Devamı

Muğla Ortaca’da, bir süredir eşinden ayrı yaşayan iki çocuk anesi Rahime Peker (57), geçen perşembe akşamı evinde boğazı kesilerek öldürüldü. Rahime Peker’in cesedinin yanında bir not bulundu. Katile ait olan notta “Ben kendim teslim olacağım. Kendimi öldürürsem ölü, öldürmezsem diri olarak geleceğim” yazıyordu.

Bu arada yapılan ilk incelemede Rahime Peker’in boğazının keskin bir bıçakla ve kusursuzca kesildiği anlaşıldı. Uzmanlar, “Bu kadar kusursuz bir kesim, katilin cinayet sırasında elinin bile titremediğini gösterir. Katil soğukkanlı bir psikopat” yorumunu yaptı.

İLK CİNAYETİ DEĞİL

Polis, 1.5 aydır Rahime Peker’in yanında kalan Almanya’dan gelen yeğeni Oktay Güler’in peşine düştü. Muğla ve İstanbul polisi ortak bir operasyon yaptı. Telefon sinyalinden yeri tespit edilen Oktay Güler İstanbul Bakırköy’de bir evde dün yakalandı.

Haberin Devamı

Oktay Güler, Almanya’da işlediği bir cinayet yüzünden cezaevinde yattıktan sonra sınır dışı edilmişti. Oktay Güler’e teyzesi Rahime Peker’in sahip çıktığı öğrenildi. Oktay Güler’in teyzesini para yüzünden öldürdüğü sanılıyor.

Cavit AKGÜN/DHA