Gündem Tezgâh kavgası: 1 ölü

Tezgâh kavgası: 1 ölü

Paylaş
Tezgâh kavgası: 1 ölü

Çanakkale'nin Gelibolu Yarımadası'nda, 57'nci Alay Şehitliği'ndeki hediyelik eşya satışı yapan satıcılar arasında 'Senin tezgahın daha çok yer kaplıyor' nedeniyle başlayan kavgada, bir kişi öldü 3 kişi yaralandı

Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı’nda bulunan 57’inci Alay Şehitliği karşısındaki alanda kurulu satış reyonlarında tezgâhı bulunan satıcılar arasında, iddiaya göre ’Senin tezgâhın daha çok yer kaplıyor’ tartışması çıktı.

Haberin Devamı

Tartışmanın büyümesiyle iki grup arasında yumruklu sopalı kavga başladı. Kavgada, tezgâh sahiplerinden Ö.Z.K. (55) ile oğlu S.K. (28) yumruk ve sopa ile yaralanınca park halindeki otomobillerinden aldıkları av tüfeği ve ruhsatsız tabanca ile kavga ettikleri Şahin Çelik (39), eşi Nurhayat Çelik (36) ve ortakları Sedat Cengiz’e (49) ateş etti. Kavgayı gören çevredeki esnaf durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

BİR KİŞİ ÖLDÜ, KARI- KOCA AĞIR YARALI

Kavgayı gören çevredeki esnaf kavgayı jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine ambulans helikopterle gelen sağlık ekipleri Sedat Cengiz’in hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Şahin Çelik ve eşi Nurhayat Çelik, Çanakkale Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan karı kocanın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Zanlılardan Ö.Z.K. gözaltına alınıp Eceabat İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülürken kolu kırılan oğlu S.K., Eceabat Sağlık Ocağında ilk müdahalesi yapıldıktan sonra, jandarma nezaretinde ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Erdem SÜREK-Ersan KÜÇÜKKURU/ ÇANAKKALE, (DHA)