Spor 'TFF başkanı olsam, beni göreve getiririm'

'TFF başkanı olsam, beni göreve getiririm'

Paylaş
'TFF başkanı olsam, beni göreve getiririm'

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Milli Takım teknik direktörlüğüne talip olduğunu bir kez daha yineledi

Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Kasımpaşa’nın teknik direktörü Yılmaz Vural, milli takım için hazır olduğunu, kendisi olmadığı taktirde başka Türk hocaların da bu işi yapabileceğini söyledi.

Vural, "Ben Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanı olsam Yılmaz Vural’ı milli takımın başına getiririm. Ben olmazsam başka Türk hocalar da yapar ama ben bu işe hazırım. 25 yıllık deneyimlerimi milli takıma aktarmak istiyorum. Bu işte deneyimim, birikimim var. Onlarca futbolcu yetiştirdim. Ülkeyi ve insanları tanıyorum" dedi.

HEDEFTE BURSASPOR VAR

Yılmaz Vural, ikinci yarı hazırlıklarını 10 gündür Antalya’da sürdürdüklerine dikkati çekerek, şunları söyledi: "Antalya’da 10 günde 15 antrenman 2 hazırlık maçı oynadık. Yarın İstanbul’a dönüyoruz. Sonra kupa maçı var. İstanbul’da 5 antrenman daha yaptıktan sonra 15 Ocak’ta yeniden Antalya’ya geleceğiz.

Antalya’da 15 antrenman daha yapacağız. Ayrıca 18 Ocak’ta da Shaktar Donetsk takımı ile Antalya’da bir hazırlık maçı yapacağız. Lige başladığımızda 33 antrenman 3 hazırlık maçı ve 2 kupa maçı yapmış olarak ikinci yarının ilk maçı olan Bursaspor maçına hazır hale gelmiş olacağız."

Haberin Devamı