Spor TFF, Soma'ya okul yaptıracak

TFF, Soma'ya okul yaptıracak

Paylaş
TFF, Soma'ya okul yaptıracak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar, maden faciasında 301 işçinin hayatını kaybettiği Manisa'nın Soma ilçesine okul yaptıracaklarını söyledi

Milli Takım Antrenörü Hamza Hamzaoğlu ile Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene’yi ziyaret eden Koşar, burada yaptığı konuşmada, TFF tarafından Soma’ya okul yapılmasının planlandığını belirtti.

Haberin Devamı

TFF olarak Soma’ya kalıcı bir eser kazandırmak istediklerini kaydeden Koşar, "Soma’da yaşanan üzücü olay sonrasında biz de Soma’ya yardım yapalım istedik. Federasyon Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, bu konunun üzerine giderek yardım yapacaklarını belirtti. Biz de onun için bugün buraya geldik" ifadelerini kullandı.

Ergene’nin okul yapımı için TFF’ye 30 dönümlük arsa verdiğini belirten Koşar, "Hürriyet Mahallesi Kamyoncular Kooperatifi altındaki hayvan pazarının olduğu yere güzel bir okul yaptıracağız. Bu okulumuzun temelini de yetiştirebilirsek Manisa’da oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa Final maçı öncesinde atmak istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı