Spor TFF, Türkiye yerine Türkıye yazdı!

TFF, Türkiye yerine Türkıye yazdı!

Paylaş
TFF, Türkiye yerine Türkıye yazdı!

Türkiye Futbol Federasyonu, tanıtımı yapılan tişörtlerin üstünde "Türkıye" yazıldığını fark etmeyince görselleri apar topar siteden kaldırdı.

A Milli Takım'ın yeni iç saha ve deplasman forma tanıtımı TFF'nin resmi internet sitesinden yapılmıştı.

Bu tanıtımda gözlerden kaçan bir detay vardı. Milli Takım'ın yeni formalarıyla birlikte tanıtımı gerçekleştirilen ekipmanlarda Türkiye'nin yanlış yazıldığı görüldü.

TÜRKIYE YAZDILAR


Milli Takım formaları ile birlikte resmi siteden tanıtımı yapılan tişörtlerin üstünde 'Türkiye' yazması gerekirken 'Türkıye' yazısı yer aldı. Bu hatanın fark edilmesinin ardından TFF, resmi siteden görselleri kaldırdı.


A Milli Takım'ın yeni formaları tanıtıldı


TFF’nin yeni formaları resmi olarak görücüye çıkarmasının hemen ardından sosyal medyada bir çok tartışmayı beraberinde getirdi. Kimileri her geçen yıl Milli Takım formalarının biraz daha özünden uzaklaştırıldığını düşünürken, belli bir kesim ise yeni formaların eskiye nazaran daha iyi tasarlandığı görüşünce birleşti.


4 KİŞİLİK BİR AİLENİN FORMA MASRAFI 790 TL


Taraftar forması, stadyum forması ve maç forması olarak 3 ayrı kategoriden satışa çıkarılan ürünlerden en ucuzu 129.90 TL’lik fiyatıyla taraftar forması. Aynı renk ve tasarımla göze çarpan stadyum formasının fiyatı 189.90 TL olarak belirlenirken, maç formaları ise 299.90 TL’ye satışa sunuldu. 3-8 yaş çocuk forma setinin fiyatı ise 169.90 TL. Ortalama bir hesapla 4 kişilik bir aile, en ucuzdan en pahalıya 1’er adet forma aldığında 790 TL gibi bir fatura ile karşı karşıya kalıyor



Haberin Devamı