Spor TFF'de devir teslim töreni

TFF'de devir teslim töreni

Paylaş
TFF'de devir teslim töreni

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Mahmut Özgener, yeni başkan Mehmet Ali Aydınlar'a görevi törenle teslim etti

Devir-teslim törenine TFF eski Başkanı Mahmut Özgener ve TFF Başkanlığı'na seçilen Mehmet Ali Aydınlar katıldı. Bu törenle, eski başkanın yeni başkana görevi teslim etmesinin TFF tarihinde bir geleneği başlatmasını amaçladıklarını belirten Mahmut Özgener, 3 yıla yaklaşan bir süredir onur ve gururla yaptığı TFF başkanlığını huzur, mutluluk ve gönül rahatlığı ile devrettiğini söyledi.

Özgener, "Son 3.5 yıldır aynı yönetimde birlikte görev almaktan onur duyduğum değerli büyüğüm Mehmet Ali Aydınlar'ın ve yeni seçilen yönetimin futbola kalıcı hizmetler yapacağına gönülden inanıyorum. Kendilerine iyi şanslar diliyorum" dedi.

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da, 90'lı yılların ortasından beri tanıdığı Mahmut Özgener ile birlikte çalıştığı son dönemde kendisine büyük bir sevgi duyduğunu söyledi.

Başkan Aydınlar, "Bu onurlu görevi en iyi şekilde yerine getirip, futbolumuzun hak ettiği hizmetleri yapacağız" dedi. TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, konuşmaların ardından TFF eski Başkanı Özgener'e plaket verdi.

Haberin Devamı