Gündem TGRT spikerinden canlı yayında tehdit

TGRT spikerinden canlı yayında tehdit

Paylaş
TGRT spikerinden canlı yayında tehdit

TGRT haberde 'Ekonomi Kulisi' isimli programın sunucusu sunan gazeteci-yazar Ziya Osman Açıkel, canlı yayında tehditler savurdu

TGRT Haber'de yayınlanan Ekonomi Kulisi programını izleyenler gözlerine inanamadı. Program sunucusu Ziya Osman Açıkel canlı yayında isim vermeden birilerini tehdit etti.

TGRT spikeri, bunu yaparken Başbakan Erdoğan'a 'yakın olduğunu" ima etti, iktidarın olanakları ile o kişiyi cezaevine attıracağını fütursuzca dile getirdi. Gazeteciler.com'daki habere göre, Pazartesi gecesi yayınlanan programda Açıkel, ekrandan alenen tehditler savuruyor.

Üstelik de çok çirkin bir lisanla...Önce bu konuşma için "TGRT'deki büyüklerinden izin" aldığını söylüyor.

Diyor ki:
-"Önümüzdeki günlerde programımızdaki elektrikli havayı, dozajımızı biraz daha arttıracağız. Bu konuyla ilgili bazı önemli büyüklerimden izin aldım"...
Ve ilk örneğini veriyor dozaj artırmanın: -"Bir kurum hakkında sağda -solda negatif, kötü niyetli yaklaşımlar sergileyen bir bey var. Biz ne beyler, bayanlar gördükkk!! Ağzının ayarını çok bozuyormuşsun sağda solda. Artık yüzün ak mı olur kara mı olur pek yakında ben canlı yayında ekrana getireceğim."

"2 ÇOCUĞU VAR, BABALARINDAN UZUN SÜRE UZAKTA KALMASALAR İYİ OLUR"

"Hele şu Bakanlar Kurulu kurulsun. Bir gideyim Başbakana 'hayırlı olsun' diyeyim. Ondan sonra aleyhte konuşmak neymiş bu beyefendi ile hesaplaşacağız.

Hiç merakı olmasın. Artık çok şey değişti. Neler göreceğiz, neleeeer... Ne operasyonlar göreceğiz. Demirparmaklıklar ardında kimlerin olduğunu göreceğiz. Ben burdan söyleyeyim. Arkadaşın da zaten 2 çocuğu var babalarından uzun süre uzakta kalmasalar iyi olur."

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5593","5593","201106","5593-4.jpg");

Haberin Devamı