Bilim - Teknoloji The Evil Within 2 için FPS modu geliyor
Paylaş
The Evil Within 2 için FPS modu geliyor

Korku oyunu denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Shinji Mikami, son olarak The Evil Within 2 ile oyun severlerin karşısına çıkmıştı. Resident Evil serisinin ilk 3 oyununda imzası bulunan tecrübeli isim, Capcom ile yollarını ayırdıktan sonra kendi projesi üzerine yoğunlaşmıştı. 2014 yılında The Evil Within ile oyun severlerin karşısına çıkan Mikami, yine takdir toplamıştı

İlk oyunun oldukça beğenilmesi akabinde 2. oyun için de çalışmalar başlamıştı. Mikami ve ekibi, geçtiğimiz yıl 13 Ekim’de The Evil Within 2’yi de PC, PS4 ve Xbox One için satışa sundu. İlk oyundan bağımsız bir senaryoya sahip olan yapım oynanış ve atmosfer açısından selefini aratmıyordu.

Oyunun geliştirici ekibi Tango Gameworks, The Evil Within 2 için geçtiğimiz günlerde FPS modunun geleceğini açıklamıştı. Nihayet oyun severlerin merakla bekledikleri o mod da yayınlandı. Yayınlanan yeni FPS moduyla, The Evil Within 2’nin kısmen de olsa Outlast havasına büründüğünü söylemek mümkün.

Ayrıca dip not olarak şunu da hatırlatmak gerekiyor. Son zamanlarda TPS tarzı oynanışa sahip yapımlar için çıkan FPS modlarında hızlı bir artış mevcut. İşin en güzel tarafı ise bu modların tamamen ücretsiz olarak sunulması.


EXTİNCTİON PC SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Haberin Devamı