Bilim - Teknoloji The Godfather Facebook'a mı Geliyor?
Paylaş
The Godfather Facebook'a mı Geliyor?

Dünyanın en büyük sosyal ağıyla en klasik mafya filminin yolları kesişiyor mu? İşte etrafta dolaşan ilginç iddia ve Facebook'a katacaklarıyla ilgili ilk detaylar...

Üye sayısı 500 milyona yaklaşan Facebook firmalar için tam bir kazanç kapısı. Sosyal ağ üzerinde popüler bir oyuna sahip olmanız zengin olduğunuz anlamına geliyor. FarmVille bu konudaki en büyük örneklerden biri. Biraz para kazanmak isteyen yapımlar, popülerlikleri sayesinde milyon dolarlık bir şirketin sahibi oldu. Facebook'un babası mı olacak? Bir oyun yapımcısının linkedin sayfasına yazdığı ufak bir not teknoloji dünyasının karışmasın a neden oldu. Godfather Gang adlı oyun üzerinde çalıştığınıı bildiren yapımcı akıllarda soru işareti bıraktı.

Haberin Devamı

Zira uzun süredir The Godfather filminin lisanslrını elinde tutan EA Games'in Mafia Wars'a benzer bir yapım hazırlamak istediği biliniyordu. Geçtiğimiz aylarda FarmVille'i satın alıp The Sims'e benzeten firma şimdi de Facebook'un en çok sevilen oyunlarından Mafia Wars'a karşı iddialı bir rakip hazırlıyor olabilir. Son dönemde bu tarz iddiaların arkasından ilgi çekici projeler geldiği ortada. Şimdi oyun severlerin gözleri EA'den gelecek resmi açıklamayı bekliyor. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.