Yaşam The Last Jedi vizyona girmeden modası geldi

The Last Jedi vizyona girmeden modası geldi

Paylaş
The Last Jedi vizyona girmeden modası geldi

Star Wars’un, moda dünyasını ve tasarımcıları etkilediği aşikar. Rag & Bone ve Star Wars işbirliğinden ortaya çıkan koleksiyon bakın ne kadar

Dünyaca ünlü epik bilimkurgu filmi Star Wars’un, moda dünyasını ve tasarımcıları etkilediği inkar edilemez bir gerçek. Kanye West ilk iki Yeezy koleksiyonunda çıkışını Tatooine'den bir renk paletiyle yaptı.

Balenciaga, Nicolas Ghesquière'in en ünlü tasarımlarından biri olan ve C-3PO ile özdeşleşen pantolonlar ile o yılki defileler arasında akıllara kazındı. Preen, Darth Vader baskılı gömlek ve elbiselerle podyumda yer alırken, Bottega Veneta 2017 Sonbahar’ında ‘hair coat’ adını verdiği palto ile Chewbacca’ya adeta selam çaktı. Ve şimdi de sıra Rag & Bone’da. Rag & Bone Star Wars’un sıkı bir hayranı olan Rag & Bone’un tasarımcısı Marcus Wainwright, 5 yaşındayken ilk kez izlediği filmi hâlâ hatırlıyor.



Serinin en yeni filmi The Last Jedi’nin vizyona girmesiyle birlikte piyasaya sürülecek sofistike ve fütüristik koleksiyon, hem erkekler, hem de kadınlar için tasarlanmış.

Meraklısına not: Rag & Bone ve Star Wars işbirliğinden ortaya çıkan koleksiyon 95 dolar ile 1295 dolar aralığında.

Kapsül koleksiyon seçkin Rag & Bone mağazalarında, web sitelerinde ve shopdisney.com’da, 1 Aralık’taa piyasaya sunulacak.

Haberin Devamı