Ekonomi The Ritz Carlton Türkiye'yi sevdi

The Ritz Carlton Türkiye'yi sevdi

Paylaş
The Ritz Carlton Türkiye'yi sevdi

Amerikalı otel zinciri The Ritz-Carlton, Türkiye'de yeni oteller açmayı planlıyor. The Ritz Carlton Başkanı Cooper, İstanbul'da küçük otel yapacaklarını, Bodrum'da marinası ve golf alanıyla projelendirilecek yatırımı hayata geçireceklerini söyledi

YENİ PROJELER YOLDA

Haberin Devamı

Amerikalı lüks otel zinciri The Ritz- Carlton, İstanbul ve Bodrum’da yeni oteller açacak. The Ritz Carlton Başkanı Simon Cooper, İstanbul’da küçük çaplı bir otel yapacaklarını, Bodrum’a da yatırım yapmayı planladıklarını belirtti. İstanbul’da düzenlenen basın toplantısında konuşan Cooper, “İstanbul’daki oteli Avrupa yakasında, Boğaz’da açmak istiyoruz. Bodrum’daki oteli marinası (yat limanı) ve golf alanıyla projelendireceğiz” dedi.

İSTANBUL YATIRIMCIYI ÇEKİYOR

Cooper, 2001’de The Ritz-Carlton İstanbul’la uluslararası büyük bir yatırımın hayata geçirildiğini hatırlattı. Türkiye’nin otelcilikte büyük potansiyel taşıdığını kaydeden Cooper, “İstanbul’da yatırımcıları çeken bir güç var. Buraya kesinlikle yatırım yapacağız” dedi. Küresel anlamda otel yatırımlarının krizden etkilendiğini belirten Cooper, “Etkilenmeyen tek ülke Çin. En iyi kâr elde ettiğimiz otelimiz de Ritz-Carlton Çin’ dedi.

Haberin Devamı