Yaşam The Sims3, Nintendo 3DS için geldi

The Sims3, Nintendo 3DS için geldi

Paylaş
The Sims3, Nintendo 3DS için geldi

PC'nin en çok satan oyun serisi, el konsollarındaki ilk 3D Yaşam Simülasyonu olmak üzere Nintendo 3DS ile buluşuyor

3D oynamaya hazır olun! Electronic Arts Inc.’ten (NASDAQ: ERTS) EA Play Label, The Sims™ 3’ün Nintendo 3DS için geliştirilen üç boyutlu özel versiyonunu bugün Avrupa ve Türkiye’de satışa sunacağını açıkladı. Nintendo 3DS’in çıkış oyunlarından biri olan The Sims 3, hayranları için geliyor.

Haberin Devamı

The Sims’te oyuncuların sevdikleri her şeyi içeren bir oyun hazırladıklarını belirten The Sims Studio Genel Müdürü Scott Evans, “Nintendo 3DS platformu için, oyuncuların 3D ortamda mümkün olan en zengin deneyimi tecrübe etmeleri amacıyla inşa ve satın alma modları bulunuyor. Sim Yaratma özelliği gibi oyuncuların çok sevdiği birçok içeriği oyuna yansıttık. Nintendo 3DS dünyanın dört yanında büyük bir merakla beklenen bir sistem ve biz de The Sims 3’ün bu konsolda oynanabilecek ilk oyunlardan biri olacak olmasından büyük heyecan duyuyoruz” diye konuştu.

The Sims 3’ün arkasındaki başarılı stüdyo tarafından geliştirilen 3DS için The Sims 3, Nintendo 3DS sistemine özel olarak hazırlanmış özellikler de içeriyor. The Sims hayranları, 3D dünyada birbirinden eğlenceli saatler geçirecekler. Yüz tanıma teknolojisi gibi araçlar sayesinde oyuncular kendilerinin veya arkadaşlarının 3D versiyonlarını yaratabilecek ve oynanabilir Sim’ler halinde oyuna aktarabilecekler. Nintendo 3DS kalemi ile farklı saç stilleri, yüz özellikleri ve giysiler seçebilecekler. The Sims 3 ayrıca Nintendo’nun StreetPass™ özelliğini de kullanarak oyuncuların menzil içindeki diğer oyuncularla karakter paylaşabilmelerini de sağlayacak **. The Sims 3 için bir el konsolu sisteminde ilk kez olmak üzere, oyuncular arsalarından uzaktaki yeni bölgeleri de ziyaret edebilecekler. Bu bölgelerde spor salonu, kütüphane, müze gibi oyuncuların ziyaret edebilecekleri farklı mekanlar, üzerine inşaat yapılabilecek arsalar ve camia özellikleri bulunacak.

Haberin Devamı

The Sims 3’e özel Karma Güçleri sayesinde oyuncular Sim’lerinin hayatlarına iyi veya kötü olarak karışabilecekler. Oyuncular yaramazlık yaparak Sim’lere zorluk çıkarabilecek veya Sim’lerinin arzu ettikleri her şeyi satın alabilmelerini sağlamak üzere gökten para dolu torbalar yağdırabilecekler. Oyuncular el konsollarına üfleyerek fırtınalar yaratabilecek veya ortamı kelebeklerle doldurabilecekler.

The Sims 3 ayrıca PC, Mac, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, Nintendo DS™, Wii™ için temin edilebilir.

Haberin Devamı

The Sims 3 oyunları hakkında daha fazla bilgi için www.TheSims3.com adresi ziyaret edilebilir.

BASIN BÜLTENİ